To je to što me zanima!

Draga Milana: Ne privlači me moja mršava supruga

Trebali biste razgovarati sa suprugom i reći joj da vam je život postao naporan poput cjelodnevnog vježbanja. Recite joj da želite promjenu
Vidi originalni članak
Draga Milana,
kao stomatolog radim u domu zdravlja. Nakon 20 god. moj brak se promijenio. Supruga dane provodi u teretani kako bi zadržala 50 kg. Zbog linije nije htjela zatrudnjeti. U našoj kući se gotovo ništa ne kuha i stalno jedemo vani. Sada sam prešao 100 kg i dobro ih podnosim. Kad odemo spavati, odmah se okrenem na drugu stranu jer me moja premršava žena uopće više ne privlači i stalno maštam o punijoj ženi. Jednog dana mi je došla baš takva pacijentica. Odmah sam znao da je to tip žene o kojoj maštam. Jako mi se sviđa i želio bih se s njome viđati izvan ambulante, ali ne znam kako?

Odgovor:

Vaša bračna kriza mogla bi se zvati “50 kg naspram 100 kg”. Želja vaše žene da zadrži vitkost obila se o vašu da živite “punije”. Reklo bi se da ste se vi braka i mršave supruge prilično zasitili. No zapitajte se želite li se zateći u aferi. Možda biste trebali razgovarati s njom i reći joj da vam je život postao naporan poput cjelodnevnog vježbanja. Možda biste je trebali upozoriti da se hitno promijeni želi li vas zadržati.



Pitanja šaljite na oreškovićeva 3d, Zagreb, lifestyle Za milanu ili na draga.milana@24sata.hr; odgovore čitajte petkom
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare