To je to što me zanima!

Dubrovnik inspirirao luksuzne Lanvinove čizme za 13.000 kn

Osebujni Alber Elbaz na jedinstveni način promovira ljepote Hrvatske, pa se u novoj kolekciji za jesen/zimu našao par čizama imena Dubrovnik izrađen od teleće kože
Vidi originalni članak

Nakon linije sandala za proljeće/ljeto 2012. kreativni direktor modne kuće Lanvin, Alber Elbaz ponovno je inspiraciju za zimsku obuću pronašao u ljepoti Hrvatske. Luksuzne čizme od teleće kože i aplikacije zmijskog printa nose naziv "Dubrovnik". 

Čizme iz aktualne kolekcije za jesen/zimu 2013./14. imaju skrivenu platformu i petu od 13.5 centimetara, a cijena iznosi gotovo 13.000 kuna. Mogu se kupiti u ekskluzivnim Lanvinovim buticima u Parizu, britanskom Harrodsu, dok su u Selfridgesu već rasprodane. 

One su odlična promocije Lijepe naše u svijetu, a nakon Zagreba, Paga, Rijeke i Dubrovnika, možda još koji grad dobije svoje cipele s potpisom Lanvina.

Potpetice s potpisom Lanvina inspirirane Zagrebom, Pagom...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • danijellla 14.10.2013.

    maalo preeeviše, toliko baš nisu lijepe

  • Bezobrazno zelene 14.10.2013.

    Ove čizme više liče na Eiffelov toranj ,nikakve veze nemaju s Dubrovnikom....

  • zahira45 14.10.2013.

    Hah...preloše za tu lovu. Čini se meni da je dizajner skužio da mu ime Dubrovnika može pomoći da ovo proda. Alo Dubrovnik, gradonačelniče...pa koristi vam ime bez dozvole...Naplatite mu to!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare