To je to što me zanima!

Dva trika kako fino ispeći ribu na roštilju, bez da se zalijepi

Roštilj će ostati čist, a riba će se fino ispeći - neće se zalijepiti i raspadati. Postoje dva trika kako to izvesti, a vi izaberite koji vam se više sviđa. Aluminijsku foliju zaboravite
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete

Najgore je kad se riba zalijepi za roštilj. Osim što nije toliko ukusna i sklona je raspadanju, i sam roštilj kasnije treba izribati. Postoje dva trika kako ju ispeći da se ne zalijepi, a ne radi se o zamatanju u aluminijsku foliju. Trikovi su - ispeći je na kriškama limuna ili prije pečenja premazati majonezom. U oba slučaja će biti vrlo ukusna.

Pogledajte u videu trik s majonezom:

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Ne bacajte ih: Ove vrećice imaju osam genijalnih primjena

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare