Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete

Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete
1

Sue i Noel Radford, roditelji najbrojnije britanske obitelji, protekli vikend na društvenim mrežama predstavili su i Heidie, bebu rođenu 3. travnja, koju su najmlađi članovi obitelji jedva dočekali

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Čeka svoje 22. dijete, a ovako izgleda 7 tjedana pred porod

Malena Heidie Rose rođena je 3. travnja ove godine, kao 22. dijete u obitelji Radford. Njeni roditelji, Sue (44) i Noel (48), inače iz Lancashira, roditelji su  najbrojnije obitelji u Velikoj Britaniji, a Heidie im  je 11. kćer. Proteklog vikenda predstavili su je svojim obožavateljima u kratkom videu putem YouTube kanala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nova beba u obitelji srednje ime je dobila po najstarijoj kćeri Sophie, čije je srednje ime također Rose, ali i Noelovoj majci, odnosno njihovoj baki. Videozapis u kojem su po prvi puta pokazali najmlađu 'gospođicu Radford', snimljen je nakon što su je donijeli kući i pokazuje kako su je na simpatičan način predstavili ostalim klincima. 

Bebu su 'sakrili' u jednoj od soba, a najmlađi mališani pratili su 'tragove' hodajući od sobe do sobe u kojima su bila slova njezinog imena. Klinci su oduševljeno skupljali slova i onda se okupili u vrtu, kako bi napokon vidjeli kako se beba zove, prenosi Daily Mail. 

- Ideja je bila da obitelj stane na toj djevojčici. Pretpostavili smo da nam je to zadnja kći, pa smo joj tako dali isto ime kao i Sophie. Krenuli smo od 'ruže' i tako završavamo - priča Noel te dodaje kako nije bilo lako izabrati ime koje će se svima u obitelji svidjeti.    

Inače, Sue je dobila trudove malo prije podneva 3. ožujka, oko 16 sati dobila je drip, a rodila je oko 22 sata. Heidie je imala 3,12 kilograma. Stručnjaci su izračunali da je majka u svoje 44 godine života čak 800 tjedana provela trudna, nakon što je rodila svoje prvo dijete u dobi od samo 14 godina. 

Zanimljivo je da je Noel još nakon devete bebe imao vazektomiju, no vrlo brzo je otišao i na obrnutu operaciju jer su htjeli još djece. Zadnja beba prije Heidie rođena je u studenom 2018. godine. Bila je to Bonnie Ray.

Tri greške koje mogu narušiti balans između posla i obitelji
Tri greške koje mogu narušiti balans između posla i obitelji

Njihovo prvo dijete je Chris (30), nakon njega dobili su Sophie (25), pa Chloe (23), Jacka (22), Daniela (20), Lukea (18) te Millie (17). Nakon nje rođena je Katie (16), pa James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12) i  Max (11). Među najmlađima su Tillie (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (4), Phoebe (tri), i Archie, koji ima 22 mjeseca. Slijedila je Bonnie Ray. Inače, u srpnju 2014. par je izgubio jednu bebu, dječaka kojeg su nazvali Alfie. 

Happy Easter everyone 🐣we hope you have a lovely day eating lots of chocolate #easter #babysfirsteaster

Objavljuje The Radford familyNedjelja, 12. travnja 2020.

Sue i Noel upoznali su se kad je ona imala samo sedam godina, a prvo dijete rodila je s 14, kad je Noel imao 19. Vjenčali su se tek kad je Sue navršila 18. godina, 1993. godine i tad su nastavili proširivati svoju obitelj. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Čeka 22. dijete, spremila je sve za Božić: U svakoj sobi ima bor

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku