To je to što me zanima!

Dvije najbolje prijateljice nakon 17 godina saznale da su sestre

Petnaest godina Ashley je znala da čovjek s kojim živi u istom domaćinstvu nije njezin biološki otac. Ustanovilo se da je otac njezine najbolje prijateljice, Kenneth Wimberly i njezin biološki otac
Vidi originalni članak

Dvije najbolje prijateljice koje su se upoznale u srednjoj školi prije 17 godina saznale su da su sestre nakon što je obiteljska prijateljica njihova oca komentirala sliku na Facebooku.

Latoya Wimberly (29) i Ashley Thomas (31), obje iz Philadelphije, u siječnju su podijelile zajedničke fotografije s Latoyinih zaruka na Facebooku. Na nekima je bio i Latoyin otac, Kenneth Wimberly (48). 

Petnaest godina Ashley je znala da čovjek s kojim živi u istom domaćinstvu nije njezin biološki otac. Ustanovilo se da je otac njezine najbolje prijateljice, Kenneth Wimberly i njezin biološki otac.

SUPERŽENA 'Pobijedila sam dva raka, ali i dalje ne skidam osmijeh s lica'

Najbolja prijateljica Ashleyine pokojne majke je, vidjevši fotografiju komentirala kako otprije poznaje Latoyina oca Kennetha te da nije imala pojma da joj je otac. Djevojci je rekla i da su se ona i Ashleyina majka družile s njim u mladosti. 

- U tom sam trenutku shvatila da nešto ne štima. Zamolila sam gospođu da mi pošalje fotografiju najbolje majčine prijateljice te sam je pokazala ocu, pitavši ga prepoznaje li je - rekla je Ashley. 

Kenneth je odmah prepoznao ženu. A kasnije, kada mu je pokazana fotografija Ashleyine majke, prepoznao je i nju. Zapravo, kazao je da je s objema imao kratku romantičnu vezu. 

Shvativši da je otac imao kratku vezu s Ashleyinom majkom Michelle, Latoya je od Kennetha zatražila da obavi DNK testiranje. Dana 21. veljače stigli su rezultati koji su potvrdili da je Kenny doista Ashleyin biološki otac.

- Kad mi je Kenneth kazao da je moj otac, isprva mi je bilo teško to prihvatiti i shvatiti - rekla je. On joj je objasnio da mu njezina majka nikad nije rekla da je trudna nakon njihove kratke tinejdžerske veze.

- Sretan sam što je Ashley moja kći. I svi su sretni što je ona dio obitelji. To je jednostavno Božje djelo - kazao je. 

VIRALNI HIT Matematički trik postao je hit: Zašto nas to nisu učili u školi?

U objavi na Facebooku Latoya je napisala:

- Ljudi su godinama govorili da smo slične i ispitivali nas jesmo li sestre, a mi smo uvijek odgovarale negativno. No sada se ispostavilo da ipak jesmo! Zato toliko nalikujemo i zbog toga smo od šestog razreda nerazdvojne. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ..D a r k w o o d.. 09.03.2020.

    Koliko ima samo braće i sestara koji ne znaju da su braća ili polubraća pa se sexaju ili čak imaju djecu! Pogotovo u današnja promiskuitetna vremena!

  • Churko 09.03.2020.

    Ih moram i ja poceti provjeravati ja sam imao stotinjak tako kratkih romanticnih iskustava, mozda sam negdje nesto i posijao.

  • mladozenja 09.03.2020.

    Televisa presenta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare