To je to što me zanima!

Evo kako će danas i na prvi dan Nove godine raditi trgovine...

Trgovine na Staru godinu rade skraćeno, a sutra su zatvorene. Konzum radi prema redovnom radnom vremenu, a neke prodavaonice su zatvorene zbog potresa
Vidi originalni članak

Lidlove trgovine na Staru godinu rade do 16 sati, sutra su zatvorene.

Konzum radi prema redovnom radnom vremenu. Neke prodavaonice su zatvorene zbog potresa - Glina, Kravarsko Velika Gorica, Zaprešić, Jablanovec i dvije trgovine u Sisku

Spar trgovine rade uglavnom do 18 sati, a Intersparu radno vrijeme varira od 17 do 20 sati. Sutra su zatvoreni. Detalje o njihovom radnom vremenu, ovisno u mjestu i veličini trgovine, pogledajte OVDJE.

NOVOGODIŠNJE DELICIJE Za Staru godinu donosimo pet finih recepata od svinjetine

Kaufland radi do 18 sati, sutra je zatvoren.

Plodine rade do 18 sati, sutra su zatvorene.

Tommy - velika većina njihovih trgovina radi do 18 sati, sutra su zatvoreni. Detalje o njihovom radnom vremenu na Staru godinu potražite OVDJE

DM trgovine rade do 16 sati, a neke do 18, sutra su zatvoreni. Detalje o radnom vremenu po lokaciji potražite OVDJE

Bipa trgovine u velikoj većini rade do 17 sati, manji broj je otvoren kraće ili dulje, a detalje potražite OVDJE. Sutra su zatvoreni. 

7 ZNAKOVA UPUĆUJU NA TO Koliko alkohola pijete za ove blagdane? Provjerite kada to postaje previše i znak ovisnosti

Müller trgovine na Staru su godinu otvorene do 16 sati, a manji broj radi i do 17. Sutra su zatvoreni. Detalje potražite OVDJE.

Pevex radi do 16 sati, sutra je zatvoren.

Bauhaus radi do 14 sati, sutra je zatvoren.

KTC na Staru godinu radi do 18 sati, sutra su zatvoreni.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • EPIC GUY 31.12.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • fyayb 31.12.2020.

    Ma naravno samo Konzum prokleti lopovski radi.. Dao Bog da propali.. Uz DEBILNE vlasnike ni nemre bolje.. FUJ zato ni ne kupujem kod njih jer mi se gade.. Svaka čast njihovim radnicima što to trpe jer moraju..

  • francek79 31.12.2020.

    Mene bi bilo sram ovakvo nešto napisati i poticati ljude na odlazak u dućan. Sve zatvoriti za praznike i gotovo. Neka blagajnice budu doma s obiteljima. Ionako je 80% ljudi predebelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare