To je to što me zanima!

Fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom ženskom tijelu

Ovi su kupaći kostimI proizašli iz suradnje dizajnera s tehnolozima, koji su tražili neprozirni materijal, koji se brzo suši, otporan je na klor i savršeno prijanja uz žensko tijelo
Vidi originalni članak

U ovo vrijeme mnogi započinju svoju potragu za onim savršenim komadom za plažu, kupaćim kostimom pravog dizajna, u pravoj boji i od pravog materijala. Tako je nedavno i britanski lanac robne marke 'John Lewis & Partners' predstavio kolekciju kupaćih kostima koji su upravo zbog materijala oduševili žene diljem svijeta.

Riječ je o kostimima iz radionice 'Solid & Striped and Hunza G', različitih stilova, boja i uzoraka, napravljenih od likre - deblje, teksturirane tkanine koja savršeno pristaje tijelu. Iz John Lewisa naglašavaju da se svaki komad može pronaći u veličinama do FF (od 24-26 cm), a u kolekciji su i bikiniji s 'oskudnim' izrezanim gaćicama, ali i oni sa širim 'boksericama' i jednodijelni kupaći.

Printovi su isto razni, od životinjskog uzorka, jednobojnog do 'color blocka', a među 130 različitih modela ima onih s velikim izrezima na prsima i onih s dubokim izrezom na leđima. Dizajneri su ipak izbjegli neke 'trendove', pa nema visokih gaćica rezanih na bokovima, kupaćih u boji tijela, ni 'preizazovnog' kroja.

PROVJERITE! Znate li kakvog su oblika vaše grudi? Postoji čak devet vrsta

A da potpis John Lewis garantira kvalitetu govori spoj tehnologije i znanja koja imaju oni koji znaju sve o ženskom rublju. Posebnu su pozornost usmjerili na gornji dio koji je, kako kaže dizajner Hayley Wheatley potpomognut tankom spužvom u tri različite debljine, ovisno kolika vam je potpora potrebna, a  materijal je otporan i na klor bazena.

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno' 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mmateica24 15.06.2019.

    Kupaci za daskare

  • 14.06.2019.

    Nemojete imati kupaci kao na slici 1. Lijepo izgleda samo kada stojite ravno-nedaj Boze da se sagnete ili sidnete,..o tome kako stoji dok plivate, zezate se u vodi ili igrate picigin...0 bodova. Imala, obukla 2X i odma direkt i doslovno u skovace bacila. Najbitnije je da kupaci "cvrsto" stoji i pokriva sve sta triba a ne da kad skaces "na glavu" trazis redjipet taman negdi doli oko kolina… :)

  • 14.06.2019.

    danas krećem s heklanjem badića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare