To je to što me zanima!

Favoriti sezone: široki krojevi, eko koža, čizme i tople košulje

Ovosezonski trendovi otkrivaju naklonost komotnoj odjeći i udobnim krojevima, ali i zanimljivim i efektnim teksturama poput eko kože te mekanih torbi
Vidi originalni članak

Naravno da je boravak kod kuće uvelike utjecao na jesenske trendove, pa čak i kad idemo van, volimo se ogrnuti u pleteninu, meke tekstile i široke krojeve.

Ova sezone posebno voli hibrid jakne i košulje - ovaj nekada klasičan komad, koji stiže iz svijeta poslovne klasike, u jesen je ušao u debljem, komotnom izdanju. Rezultat su simpatične jednobojne ili karirane jakne, pa i kaputi, koji izgledaju poput tople, dugačke košulje.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativan nakit inspiriran zagrebačkim Hendrix mostom predlaže umjetnik Adriano Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pošto su široke, lako ih je kombinirati s još jednim trendom, a to su majice i veste s kapuljačom, utjecaj kućnih trendova kojih se ne želimo tako lako riješiti.

OUTFIT DANA Mornarska kombinacija uz klasičan baloner i vojničku kapu

Tu su i traperice visokog struka, širokih nogavica, kao i blejzeri, naš ostatak iz poslovnih dana, no i dalje vrlo popularan.

PROLJEĆE 2021. Autor Giambattista Valli vraća nas u doba romantike i raskoši

Od cipela vodeće su ove godine glomazne crne čizme. Inspiracija grunge stilom traje i dalje, a riječ je o modelima na vezanje, visokima do pola lista ili koljena.

MODNA IKONA Inès de La Fressange: Odjeća služi tome da se osjećamo bolje

Tražene su i mokasine, također malo debljeg potplata, nalik na slavne koledžice.

NE POSTOJE, ALI IMAJU STILA Sve su popularniji: Virtualni Influenceri ne probijaju rokove, dobri su i lakše ih je kontrolirati

Materijali su se orijentirali na one ekološke, pa je eko koža popularna u varijanti košulja, haljina i jakni, s naglaskom na mekoću, ponegdje ukrašenu i volanima, simbolom ženstvenosti.

Torbe su mekane, prošivene i inspirirane oblikom jastuka, srednje su ili maksi veličine, kako bi u njih stale sve sitnice, pa i gadgeti.

Ove trendove lako je kombinirati i međusobno, pa se hoodica nosi uz široki hit blejzer, a haljine od umjetne kože na visoke crne čizme glomaznog dizajna.

Boje sezone su više smirujuće i decentne, upravo radi svojevrsnog povratka prirodi kao inspiraciji i jednostavnosti života kojemu ljudi teže u kriznim vremenima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 🌺Miris kamelija🌺 11.10.2020.

    To mi kao za klince u do 18-19 godina, a ne za žene.

  • 11.10.2020.

    Ne volim ni preširoko ni preusko, već da prati liniju tijela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare