To je to što me zanima!

Fino punjeno povrće i domaći sljezovi kolačići u Skuhatćute

U novom broju koji izlazi u subotu donosimo vam ideje za nadijevanje sezonskog povrća te vas vodimo na put oko svijeta uz varenike i sočne složence
Vidi originalni članak

U specijalu vas vodimo na put oko svijeta uz 16 slasnih recepata za neodoljive složence poput musake, clafoutisa s rajčicama i kobasicom te pastirske pite.

Otkrijte tajne pripreme slasnoga punjenog povrća -  kupus, luk i bundeve pune se mesom, jajima ili kvinojom. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Ukrajinski punjeni jastučići - vareniki - pune se slanim ili slatkim nadjevima, a zatim kuhaju u vodi ili na pari. Isprobajte jastučiće punjene slaninom, sirom i lukom ili varenike s krumpirom i sirom.

Iznenadite ukućane i goste te pripremite domaće sljezove kolačiće za koje vam trebaju samo tri sastojka. Sljezovi kolačići ukusni su kad se jedu samostalno, a možete se okušati i u pripremi torta od marshmallowa.

Donosimo vam i nekoliko ideja za pripremu savršene vruće čokolade koja će vas ugrijati.

Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima 8. studenog u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mily 10.11.2014.

    mmm vruća čokolada:)))

  • smijmo se 07.11.2014.

    Hahahahaha, napokon dobar članak na 24 i samo DVA komentara. Kada bi eve pokazala guscu svi bi trčali, o tempora, o mores, hahahahhaaaa

  • otilliaOS33 07.11.2014.

    Pečena guska i sarma bi bio neki moj izbor, a i ova punjena rajčica izgleda primamljivo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare