To je to što me zanima!

'Firma mi lagano propada, a uskoro me očekuje i operacija'

Nemam posla i bojim se da ću je morati zatvoriti kako ne bih upao u još veće dugove i kredite. Zanima me što vi mislite. Očekuje me i operativni zahvat, a kći bi mi se trebala udati do kraja godine
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

firma mi je potpuno stala, nemam posla i bojim se da ću je morati zatvoriti kako ne bih upao u još veće dugove i kredite. Zanima me što vi mislite. Očekuje me i operativni zahvat, a kći bi mi se trebala udati do kraja godine. Kako će sve proći i što nas očekuje u budućnosti? 

PISMA MEVLUDINU Vratio se bivšoj partnerici, a ja ga nikako ne mogu pustiti...

šifra:  Osijek

Odgovor:

Vi ste, gospodine, poprilično stabilni i sve vam ide od ruke. Ono što počnete, to i završite. Radnici su zadovoljni vama i poslom koji imaju, no upali ste u krizu kao i mnogi u ovoj situaciji. Državne mjere također vam pomažu. No pravi izlaz iz ovih financijskih, ali i društvenih problema, vidim već početkom srpnja, kad ćete ponovno biti u punom pogonu. Otplata kredita će se produljiti i izaći ćete iz krize, posao će ponovno krenuti.

Vidim vam uskoro dva nova velika ugovora s poštenim poduzetnicima, tako da će profita biti u skoroj budućnosti, firma će opstati. Morat ćete operirati žučne kesice u rujnu, no sve će proći u najboljem redu. Kći će vam se udati kako je i planirala, do kraja godine, a vi biste već za idući rođendan mogli postati djed. Zbog svega toga ne vidim nikakvog razloga za pretjeranom panikom. Problemi koji stoje pred vama uspješno će se riješiti, korak po korak, no važno je da budete strpljivi i smireni. Sve ostalo sjest će na svoje mjesto. Zbog toga uživajte u onome što vam život pruža i nosi. Sretno. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOC JE U ZNANJU 31.05.2020.

    Ako nemaš ono sto voliš , voli ono sto imaš , jer život je ono sto jeste , a ne ono što bi trebalo da bude . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare