To je to što me zanima!

Fokusirajte se na određeni dio tijela te izbjegnite jo-jo efekt

Zaboravite što vam pokazuje vaga, prebacite misli na kritične točke i iskoristite dulje dane. Fokusirajte se na dio tijela koji želite dovesti u formu i izbjeći ćete jo-jo efekt
Vidi originalni članak

Stanje uma je najčešće zaboravljani faktor do savršene forme, savjetuju stručnjaci. Razmišljajte o cilju i postići ćete ga brže nego inače. Također, s danima koji postaju sve dulji, baš poput polarnih medvjeda i vi se možete početi aktivirati. No za razliku od njih, ne čekajte proljeće kako biste počeli “skidati” kilograme nakupljene tijekom “zimskog sna”. Um prebacite na trbušne mišiće, koji većini zadaju glavobolje, i zaboravite na ono što vam pokazuje vaga. 

Fokusirajte se na određeni dio tijela koji želite dovesti u formu i izbjeći ćete jo-jo efekt vraćanja kilograma. Vježbajte trbušne mišiće prije doručka, a nakon tuširanja pogledajte se u zrcalo i usporedite kako vaša “krizna” zona izgleda sada, a kako biste željeli da izgleda. Neka vam cilj, ali i bol u mišićima posluži kao motivacija da ustrajete u pravilnoj prehrani. Gdje god krenuli, nosite bocu vode, a što više tekućine pijete, to ćete brže stići do željenog rezultata.

Kako ne biste odustali od namjere da se dovedete u željenu formu, zadajte si laganu vježbu koju ćete ponavljati nekoliko puta na tjedan, a kad dođe proljeće, nećete se morati brinuti za “skidanje” viška kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kapetan Japur 28.01.2012.

    sa kettlebell vježbama je najlakše doći do odlične forme, ja vježbam već 3 tjedna i mogu samo reći...ČUDO. 1000 trbušnjaka nije ravno 20 min vježbe sa kettlebell-ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare