To je to što me zanima!

Fotografija koja zaustavlja dah: Ulovio je 250 km daleku Italiju

Talentirani zadarski fotograf Aleksandar Gospić na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj je, zahvaljujući odličnoj vidljivosti, prikazana ljepota talijanskih Apenina
Vidi originalni članak

Apenini se s našeg gorja naziru kad je vidljivost odlična, a to je obično nakon jakog slabljenja bure, kad se zrak očisti od vlage i smoga. Druge prilike kad se talijansko visočje može ugledati su u pravilu neposredno nakon zalaska sunca, a upravo je takav trenutak ulovio zadarski fotograf Aleksandar Gospić.

DOBIO NAGRADU HND-A Fotografija godine: Snimio ju je Pixsellov Robert Anić u Mlaci...

On je na svom Facebooku objavio impresivnu fotografiju 250 kilometara udaljenog Gran Sassoa, drugog najvišeg vrha Apenina nakon Corno Grandea.

Uz fotografiju je napisao: 'Krasan četvrtak za brdsko bicikliranje i uživanje u pogledu na 250 km daleki Corno Grande (2912m) i vrhove Gran Sasso skupine talijanskih Apenina s Orljaka u Bukovici u zalaz sunca'.

PRIPREMITE SE! Kada oči varaju: 18 fotografija koje trebate dva puta pogledati

Fotografija je oduševila korisnike društvene mreže, koji su nahvalili umijeće fotografa, kao i nevjerojatan prizor. 

- Fenomenalno - jedan je od najčešćih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sunčanana 31.01.2020.

    Zaista predivno. I sama često uživam u sličnim prizorima...

  • pješak 31.01.2020.

    To nije talijanska planina u daljini nego oblaci iznad Jadrana koji su poprimili takve obrise. Nemoguće je da bi na udaljenosti od 250 km planina na slici bila tako visoka!!! Bila bi 5 puta manja i s nejasnim obrisima.

  • retita🦋 31.01.2020.

    Ljubav prema pogledu kroz objektiv.Naslijedila od oca,beskrajna mu hvala za to.Za neke kap rose,za mene dah života.U zoru,u suton,u tri ujutro.Moje oko čeka da ulovi trenutak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare