To je to što me zanima!

Frizerka podijelila navike mušterija koje ju užasno živciraju: 'Nepristojni ste'

Također su im dosadni pojedinci ovisni o svom telefonu ili oni koji se stalno namještaju i vrpolje u njihovom stolcu. A ništa ih manje ne živciraju i 'trkači', mušterije koje se dižu prije vremena i kreću u skitnju....
Vidi originalni članak

Frizeri su ljuti su zbog ovakvog ponašanja.

Podrezivanje kose drugim ljudima dovoljno je težak posao sam po sebi, no neki klijenti to mogu učiniti noćnom morom. Ako ste ovisni o telefonu kada ste kod frizera, ako stalno pomičete kosu dok vas pokušavaju ošišati te promatrate osoblje dok vam peru kosu, onda im sigurno bar malo 'idete na živce'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanski frizeri otkrili su neke od najdosadnijih stvari koje mušterije rade u frizerskom salonu. Frizerka je na društvenim mrežama u videu objasnila kako izgledaju frustrirajuće navike koje nju, ali i njezine kolege, užasno živciraju.

Dan suhog šampona Kosa će opet zablistati, ali ne pretjerujte sa suhim pranjem

Jedna od najdosadnijih stvari je kada neprestano prebacujete, odnosno pomičete kosu preko ramena dok je šišaju ili oblikuju, zbog čega je moraju svaki put namjestiti ispočetka. Sljedeći na redu su oni koji intenzivno promatraju osoblje dok im peru kosu.

@iconichairdressing Annoying things customers do at the hair salon #iconichairdressing #fypシ #foryou #hairtok #fyp #hairdressing ♬ Lovers Do - Here At Last

Frustriraju ih i oni koji stalno prilagođavaju svoj položaj dok im pokušavaju oprati grivu ili pak one mušterije koje misle da se utapaju u vodi. Također su im dosadni ovisnici o telefonu ili oni koji se stalno namještaju i vrpolje u stolcu. A ništa ih manje ne živciraju i 'trkači', odnosno one mušterije koje se dižu prije vremena i kreću u skitnju. Tu su i kraljice drame, kao i oni koji kažu 'ja ću to učiniti sam' i zgrabe im češalj.

ISPROBAJTE TRIK Pokazala jednostavan način za spas od ispucalih vrhova u kosi

U međuvremenu, neke mušterije su im u komentarima uzvratile nabrajanjem njihovih 'najdosadnijih' navika.

- Što frizeri rade da bi gnjavili mušterije? Na vrhu moje liste je stalan razgovor s drugima i ne obraćanje pozornosti na ono što mi rade - pisali su.

- Što je sa stilistom koji mi uvijek češlja uši? - pitaju se.

- Pečenje vlasišta sušilom za kosu i dugi nokti koji me čupaju za kosu... - komentiraju.

- Živcira me kad je frizer znatiželjan o mom životu. Samo mi uredi kosu!!! - negodovali su.

DETOKSIKACIJA VLASIŠTA Kosa vam je masna već nakon jednog dana - pokušajte riješiti problem pomoću ovog trika

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Tricia McMillian 25.03.2023.

    Frizeri u UK su neprofesionalni I uglavnom nemaju poima kaj rade.

  • vladek111 24.03.2023.

    Kad se naručiš i frizer ne dođe🤔

  • Chani Kynes 24.03.2023.

    Ako je ovoliko puno detalja kod korisnica nervira , ne bi ni trebala biti frizerka. Ona je tu da udovolji i odredi cijenu usluge. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare