To je to što me zanima!

Gaće pričaju o mentalnoj zrelosti i životu muškarca

Uzorci sa superjunacima odaju sindrom Petra Pana, muškarca koji ne želi odrasti, dok nove, skupe i brendirane bokserice ukazuju na preljub
Vidi originalni članak

Iako većini muškaraca donje rublje kupuju ili partnerice ili majke, određeni uzorci “rezervirani” su isključivo za dječake. Primjerice, uzorci superjunaka, preslatkih psića ili motornih vozila. Nošenje isključivo takvog rublja djevojkama šalje zbunjujuće signale. Zbog toga lako mogu pomisliti da muškarac pati od sindroma Petra Pana ili da njegova mentalna zrelost ne odgovara godinama. Donje rublje s vidljivim potpisom brenda okupacija je tinejdžera jer je tada važno biti “cool” i pokazivati ga. No ako vam bokserice same od sebe ne vire iz traperica, u zrelijoj dobi jednostavno nije pristojno isticati ih.

BOKSERICE ZA PRELJUB: Kupi li muškarac koji je već dugo u braku moderne i skupe bokserice, budite na oprezu. Takvo donje rublje nerijetko je signal za postojanje ljubavnice.

STANJE U BRAKU: Oženjeni muškarac najčešće dobiva gaće u paketu, za povoljnu cijenu. Po tri komada u plastičnom omotu. One su praktične i nepoderive. Njihov konzervativni uzorak može upućivati i na stanje u braku, pa nije na odmet promijeniti pravilo.

DEFINIRANJE MUŠKOSTI: Sportaši najčešće nose donje rublje koje “podiže i definira”. Budući da su neprestano među muškom konkurencijom u svlačionici, imaju potrebu dokazivati i svoju veličinu. No u njihovu slučaju, to izgleda privlačno svima.

DOLAZI ZRELOST: Dječak je postao muškarac kad u ladici za donje rublje zavlada jednobojno i elegantno pamučno donje rublje. Slip gaće ili bokserice prianjaju uz tijelo i obično su vrlo kvalitetne. Takvo donje rublje otkriva staloženost i zrelost muškarca koji je napustio zabavne uzorke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • iluminat 21.11.2009.

    Još jedan nonsens. Ne znam samo tko plaća ovakva istraživanja?! I kome padaju na pametovakve gluposti?!

  • PapaŠtrumpf 20.11.2009.

    I čudim se otkud glasovi svake noći...a to moje gaće u ormaru pričaju o mojoj zrelosti.

  • karter 20.11.2009.

    \"Boxerice za preljub\"!? Nikad nisam mislio da će mi skupe gaće donijeti uspijeh kod žena. Kad je ona u prilici da već vidi gaće, onda je ona takoreći već pala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare