To je to što me zanima!

Gadget za rezanje lubenice - je li hit na TikToku doista super?

Alat za lubenicu izrađen je od nehrđajućeg čelika i sadrži rezač nalik vjetrenjači na kraju koji stvara savršeno oblikovane kocke lubenice. Debljina kocke ovisi o tome koliko visoko umetnete krišku u lubenicu
Vidi originalni članak

Najnoviji viralni gadget savršen je za sve koje uživaju u omiljenoj ljetnoj voćnoj poslastici - lubenici. U 10-sekundnom videozapisu s više od 3 milijuna pregleda, TikTokov korisnik Corri Powell začudio je gledatelje demonstracijom neobičnog alata.

Pogledajte video sa savjetima kako odabrati slasnu lubenicu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o Yueshico rezaču lubenica od nehrđajućeg čelika kojeg su odlučili isprobati i novinari Todaya, kako bi vidjeli o čemu je zapravo riječ i je li takav uređaj uopće koristan. 

Budući da je potrebno dosta snage i dobar nož da bi se narezala lubenica, zaključili su kako je ovaj rezač dosta dobra stvar jer reže lubenicu bez napora ruku. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i sadrži rezač nalik vjetrenjači na kraju koji stvara savršeno oblikovane kocke lubenice. Debljina kocke ovisi o tome koliko visoko umetnete krišku u lubenicu, tako da možete stvoriti različite komade veličine zalogaja za sljedeću voćnu salatu ili poslijepodnevni zalogaj.

BEZ PUNO MUKE Neretvani nam otkrili kako prepoznati dobru lubenicu: Veličina nema veze s okusom

Budući da su noževi na kraju rezača plastični, možda ćete očekivati ​​da će trebati malo dodatnog pritiska kako bi se formirale kocke, ali otkrili su da reže poprilično glatko, a i praktično je za djecu. Ipak, vjerojatno će im trebati pomoć da lubenica ostane na mjestu. 

No, dok je rezač dobro radio na mesnatim dijelovima lubenice, nije nužno stizao do dijelova koji su najbliži kori. Od početka do kraja rezanja čitav je postupak trajao oko 9 minuta, što i nije neka brzina. Treba spomenuti da samo rezanje ovog voća nikad nije posve čisti posao, pa i s ovim rezačem, zaključili su u testiranju.

NOVI NAČIN UŽIVANJA Volite lubenicu? Isprobajte ove odlične i osvježavajuće recepte

Ipak, ova je naprava na Amazonu dobila više od 450 provjerenih recenzenata ocjenu od pet zvjezdica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare