To je to što me zanima!

Genijalan trik uz koji će vaši ručnici uvijek biti meki i nježni

Lucy Ackroyd, dizajnerica ručnika, podijelila je svoje savjete kako će ručnici dugo biti kao novi, uključujući najbolju temperaturu za pranje i kako ih ne sušiti
Vidi originalni članak

Svi volimo mekane i čiste ručnike kakve vidimo u otmjenim hotelima, ali mnogima oni brzo postanu 'beživotni'. Čak i kada kupimo nove treba im oko tjedan dana dok ne postanu 'stari'.

Ali, dizajnerica za ručnike i stručnjakinja Lucy Ackroyd otkrila je tajne kako ih održati svježima - i zašto nikada ne bismo trebali koristiti radijator za sušenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lucy je rekla da je jedna od najvećih pogrešaka koje radimo ta da ručnike peremo zajedno s drugim predmetima i preporučila je da bi njih trebali zasebno prati u perilici.

ZA BAJKOVITO VJENČANJE Paru koji se zaručio u Petrinji ljudi žele pomoći: Nudimo im predivnu vjenčanicu i kočiju!

- Kad perete ručnike, nikada nemojte preopteretiti perilicu. Ručnicima je potrebno dovoljno prostora u bubnju da bi disali i cirkulirali, omogućavajući im pravilno ispiranje. Ako pokušate ugurati previše toga, na kraju ćete dobiti nakupljenu hrpu, što će dovesti do krutih ručnika - objasnila je.

Također je savjetovala da ručnike treba prati na 40 stupnjeva jer će veće temperature uzrokovati da se brže 'istroše'

Jedan od najjednostavnijih trikova kako ih održati mekanima je da ih protresete prije stavljanja u perilicu i kada ih izvadite iz perilice, a zlatno pravilo je da ih nikada ne sušite na radijatoru.

PALAC, KAŽIPRST ... Simbolika prstiju: Pogledajte ih te otkrijte što oni kažu o vama

- Sušenje na radijatoru poništit će sav vaš trud i ručnici će postati suhi i grubi - rekla je Lucy i dodala da kombinirate sušenje u sušilici i prirodno sušenje, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare