To je to što me zanima!

Gledam TV i skidam kilograme uz 10 laganih i brzih vježbi

Manjak kretanja najveći je neprijatelj linije i dobrog zdravlja, zato dok gledate TV razgibajte se na jednostavne načine zabavne za cijelu obitelj, uključujući i djecu
Vidi originalni članak

1. Dok se odmaraju i razgovaraju, ukućani mogu izabrati neku čestu riječ poput “ja” ili “mi”. Tko je izgovori, mora napraviti vježbu.

2. Kad se na televiziji pojave reklame, pokušajte se svi što intenzivnije razgibavati. Za tri sata gledanja već ćete se umoriti.

3. Dok na ekranu gledate omiljenu emisiju, sjednite uspravljenih leđa. Uzmite po jednu konzervu u ruku pa jednolično dižite i spuštajte ruke.

4. Navečer upalite neki od glazbenih kanala i sljedećih pola sata plešite uz omiljene pjesme. Na taj način izgubit ćete čak 130 kalorija.

5. Dok traju reklame, neka svi legnu na pod i međusobno si polože glave na trbuhe te se počnu smijati. Vježba je sjajna za trbušne mišiće.

Za učinkovitiju dijetu pratite dnevni unos namirnica i vrijeme utrošeno na aktivnost kroz DNEVNIK MRŠAVLJENJA

Broj kalorija koje nosi određena namirnica pronađite na portalu zdravakrava.hr OVDJE

6. Tijekom gledanja televizije napravite nekoliko nježnih istezanja. Pokušajte dotaknuti stopala, dotaknite dlanovima leđa...

7. Lezite na pod i dignite noge na kauč. Dižite i spuštajte tijelo 15 puta pokušavajući biti što opušteniji. Ta vježba razvija trbušne mišiće.

8. Lezite na pod i podižite tijelo oslanjajući se samo na dlanove. Neka vaši bokovi i bedra pritom ostanu priljubljeni uz pod.

9. Ustanite pri svakome mijenjanju programa i, držeći upravljač u lijevoj ruci, iskoračite desnom nogom te se spustite na koljeno.

10. Nabavite minitrampolin na kojemu možete skakutati tijekom gledanja televizijskog programa. Smršavjet ćete, ali se i zabaviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare