To je to što me zanima!

Gledanje drugih žena na plaži najčešći je razlog za prepirke

Muškarcima najviše smeta što ženama treba cijela vječnost da se spreme za večeru, dok žene nervira to što njihovi partneri ne spreme dovoljno stvari za odmor
Vidi originalni članak

Tri četvrtine parova na godišnjem se odmoru posvađaju najmanje dva puta, otkrilo je istraživanje britanskog portala Latedeals.co.uk.

I prije nego stignu na željenu destinaciju parovi se svađaju oko prtljage, muškarci jer smatraju da su njihove bolje polovice ponijele previše stvari, dok žene tvrde kako njihovi partneri ne nose dovoljno toga, piše The Telegraph. Na putu svađu izaziva vožnja i upute, koje muškarci ne mogu podnijeti, ali i novac. Parovi se jednostavno ne mogu dogovoriti tko će raspolagati njime i koliko mogu potrošiti, potvrdila je studija.   

Najveći razlog za svađu na godišnjem odmoru jest to što muškarci vole promatrati druge žene na plaži ili bazenu. Osim toga, parovi se svađaju i oko aktivnosti na plaži, jer se žene više vole izležavati na plaži, a muškarci baviti sportom. 

Izbor restorana i hrane te previše alkohola također izaziva razmirice, a muškarcima najviše smeta što pripadnicama ljepšeg spola treba previše vremena da bi se spremile za večeru.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Markoo1995 16.08.2012.

    ahahhahahahahah

  • AsjaDelic 15.08.2012.

    Oci su za gledanja :) sve dok je na tom,OK je ;)

  • šibica 02.08.2012.

    koliko glupasti napisano u jednom članku

Komentiraj...
Vidi sve komentare