To je to što me zanima!

Glumica Scarlett Johansson: Princeza u satenu i korzetima

Luksuzni materijali i retro forme dio su prepoznatljive formule za crveni tepih, slavne glumice koja u svojoj garderobi ima najviše korzeta i kreacija od svilenog satena u raznim bojama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ikona sjaja i kiča: Nitko ne nosi nakit kao što to radi Rihanna

Scarlett Johansson od tekstila voli saten koji skladno pada po tijelu ili onaj deblji, kruti, koji funkcionira na suknjama i veličanstvenim balskim haljinama. Crnu nosi rijetko te uglavnom bira boje nadograđene teksturom s aplikacijama.

GLAMUR U IZOLACIJI Umjesto trenirke, ona si svaki dan oblači glamurozne haljine

Elegantna kreacija u tamnijoj zelenoj nijansi stilizirana je zlatnim nakitom i koraljnim ružem, dok je frizura jednostavna i zalizana, kako bi silueti dala notu jednostavne elegancije.

Gotovo svaka njezina haljina, bez obzira na boju, uglavnom ima gornji dio pojačan formom korzeta koji figuru čini ženstvenom.

I ON VOLI SKUPE TORBICE Pjevač Drake ponosan na svoju kolekciju Hermes Birkin torbica

Ponekad Scarlett za crveni tepih bira hlače, no tu je nepogrešivi gornji dio koji ističe struk. Ovakve su kombinacije kao stvorene za gornje komade poput elegantnog sakoa klasičnog ili smoking kroja.

Smoking kao inspiracija ovog elegantnog odijela od svilenog satena donosi skladnu, jednostavnu figuru i minimalizam u crnoj, s naglaskom na otvoreni dekolte.

VLADARICA WEDDING TRENDOVA Omiljena dizajnerica Meghan Markle odlazi iz Givenchyja

Saten u tamno plavoj varijanti naglašen je gornjim djelom korzeta koji se ističe ukrasnim blistavim aplikacijama, a estetsku ulogu ima i patentni zatvarač.

Nježan, mekani svileni saten djeluje tako krhko u kombinaciji s metalnim nitima koje dodatno naglašavaju cool glamur ove večernje haljine iz snova.

OGI ANTUNAC PREDSTAVLJA Outfit s porukom: Crno-bijele "Keep your distance" trenirke

Osim zlatne, glumica voli i metalik srebrnu, pojačanu kristalnim detaljima i crnim remenom oko struka. Forma je kompaktna i jednostavna, dok je tekstura impresivno ukrašena.

Kristali i ostale aplikacije imaju posebno mjesto u garderobi Scarlett, baš kao i saten, ovdje u obliku slatke male mašne oko struka.

Još jedna korzet varijanta, ovoga puta u sočnoj crvenoj glitter nijansi, inspiriranoj outfitom slavne animirane ikone Jessice Rabbit.

Sjaj je uvijek poželjan i prisutan u garderobi slavne glumice, a kako haljina ne bi bila usamljena, tu su i štikle s kristalima.

Kada perlice nisu dovoljne, tu je i lepršavo perje. Specifično glamurozan stil Scarlett Johansson definiran je kreacijama koje naglašavaju siluetu i ženstvenost, pojačan statement detaljima i savršeno prilagođen holivudskom crvenom tepihu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ikona sjaja i kiča: Nitko ne nosi nakit kao što to radi Rihanna

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bezosjecajni_gad 14.04.2020.

    Vidio sam tisuću puta bolje od nje i to uživo

  • Anakin S 14.04.2020.

    Ljepotica.

  • Cirenac 14.04.2020.

    Dobra riba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare