Lifestyle

Komentari 1

Pjevač Drake ponosan na svoju kolekciju Hermes Birkin torbica

Pjevač Drake ponosan na svoju kolekciju Hermes Birkin torbica

Ne vole samo dame skupe torbice, već ih skuplja i Kanađanin Drake, jedan od najbogatijih repera na svijetu i bivši dečko slavne pjevačice Rihanne koji je sada otvorio vrata svoje vile i otkrio modni hobi

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: I Dean Kotiga ga nosi: Jastuk kao haljina za izolacijski chic

Još 2017. godine, Drake je izjavio da će njegova buduća supruga dobiti poklon iznenađenja, a pritom je mislio na kolekciju najskupljih modela Hermès Birkin torbica, objavio je Yahoo.com. Drake i dalje nije u braku, a torbice čekaju u njegovoj vili u Torontu, gdje pjevač provodi ove dane.

Među njegovim slavnim torbicama je i model Himilaya Birkin. Torba je prozvana Himalaya radi nijansiranja sivih tonova te je napravljena od krokodilske kože.

Najrjeđa Birkinica na svijetu stiže upravo iz ove kolekcije, ime joj je Niloticus Crocodile Himalaya Birkin 30, a cijena joj se kreće oko 400.000 dolara. Najskuplja je ona od albino kože krokodila, kakva je i ova koju ima Drake. Jedan od Himalaya modela ukrašen je s 242 dijamanta te ima kopče od 18-karatnog zlata.

Tu je i žuti model, također od krokodilske kože, još jedan slavni model torbice koje se godišnje proizvode u malo primjeraka, stoga im cijena ne pada. Cijena ovom modelu kreće se oko 84000 američkih dolara.

Glazbenik Drake u svojoj garderobi ima i niz tenisica te drugih sportskih detalja, ali i komada dijamantnog nakita jer drži do stila i jedan je od onih koji se vole nakititi prestižnim detaljima i luksuzom.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: I Dean Kotiga ga nosi: Jastuk kao haljina za izolacijski chic

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

 

Najčitaniji članci