To je to što me zanima!

Gola čistačica rastura u biznisu: Planira posao proširiti globalno

Čistačice obavljaju zadatke kao što su usisavanje, brisanje prašine i površina, a cijene se kreću od 620 kuna po satu za toplese i donje rublje i 785 kuna po satu za opciju bez odjeće
Vidi originalni članak

Britanska tvrtka 'Golo čišćenje' nudi razne usluge čišćenja od čistačica u donjem rublju i toplesu do potpuno golih čistačica.

Nikki Belton (33) iz Kenta osnovala je ovu tvrtku te kaže kako će uskoro ovu uslugu nuditi po cijelom svijetu nakon što se situacija s pandemijom smiri.

Njezine čistačice obavljaju zadatke kao što su usisavanje, brisanje prašine i površina, a cijene se kreću od 620 kn po satu za toplese i donje rublje i 785 kn po satu za opciju bez ikakve odjeće. Također, Nikki dodaje da se čišćenje uvijek obavlja na udaljenosti od najmanje dva metra od klijenata.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za čišćenje doma):
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usluge se dogovaraju i pružaju putem sigurnog sustava rezervacija.

Kad je tvrtka pokrenuta, bila je na udaru kritika kao 'previše seksualizirana'.

SAVRŠENE FOTOMANIPULACIJE Redatelj izradio 'Mali Zagreb': Pogledajte dolje, tamo je pravi mali svemir koji zaboravljamo

- Stvarno nam dobro ide. Na kraju to je samo posao i u tome nema ništa seksualno - naše spremačice nisu seksualni predmeti, već su tu da obave svoj posao - rekla je Nikki.

Početkom 2020. godine Nikki se udružila s poslovnom partnericom Lianne Woolman. Nakon što je prvi val karantene završio, Nikkino poslovanje je poraslo više nego ikad.

Uslugu uglavnom koriste muškarci, a Nikki kaže da se ona pokazala kao vrijedna za ljude koji su se osjećali usamljeno tijekom pandemije.

- Mislim da je naš posao sada važniji nego ikad s obzirom na trenutnu situaciju i poslovanje je bilo vrlo dobro - potražnja za golom čistačicom je porasla. Ovdje smo da pružimo osmijeh i pomognemo u čišćenju domova ljudi jer  na kraju smo samo profesionalne čistačice koje su tu da obave svoj posao - otkrila je Nikki.

Dodala je i kako je osnovni motiv njene tvrtke 'osnaživanje' žena.

POMOĆNICI DJEDA MRAZA Greškom dobili pisma za Djeda Božićnjaka, pa pokrenuli lavinu pomoći i ne planiraju odustati

- Sve se odnosi na osnaživanje žena i na tome da budu jake i samopouzdane.To je tako važno, vani je toliko žena koje osuđuju same sebe i ne misle da su dovoljno dobre - zaključila je, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 16.12.2020.

    Znači pored ovih treba ti i prava čistačica jer ove samo usisavaju i brišu prašinu :D

  • sljastrava 15.12.2020.

    Nije mi jasno,čemu to,zašto,zbog čega?

  • duš man 15.12.2020.

    u moje vreme čistačice Bara i Štefa nisu tak dobro izgledale....😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare