To je to što me zanima!

Gore od muškaraca: 62 posto žena zamišlja drugog u krevetu

Iako se muškarcima češće predbacuje da im je teško skrasiti se sa samo jednom ženom te često zamišljaju druge u seksualnom kontekstu, ispada da su žene po pitanju fantazija još maštovitije
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Znate li koji ste tip ljubavnika i kakav je partner idealan za vas

Više od polovice ljudi mašta o seksu s nekim drugim u vrijeme dok to rade sa svojim partnerom, a najčešće je riječ o nekom slavnom, pokazala je najnovija britanska studija online stranice za upoznavanje  saucydates.com.

Pogledajte video o dobrobitima redovitog seksa:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, ono što je zanimljivo, žene to čine češće - čak 62 posto njih priznalo je da to redovito radi, dok isto otkriva 56 posto muškaraca.

Zamišljanje nekog drugog u akciji obično se događa uslijed seksualne rutine koja je dosadila, no nije nužno usmjereno protiv partnera - već se svodi na fantaziranje, piše The Sun.

LICEM U LICE Za više strasti gleda se u oči - isprobajte 3 najbolje poze za to

Žene su priznale da maštaju o filmskim zvijezdama poput Daniela Craiga, Brada Pitta, Justina Biebera i Bradley Coopera. Muškarci su također naveli glavne glumice u njihovim fantazijama - od Rihanne i Katy Perry do Lady Gage, Rite Ore, Kate Beckinsale i Jennifer Aniston.

I muškarci i žene su u studiji koja je obuhvatila preko 8300 ispitanika priznali da su u krevetu znali zamišljati i bivše partnere ili pak nekog s kim su bili jednu noć.

'PUME' Mlađe i slađe: Zašto 'cougarice' vole samo mlađahnije dečke?

Ženske fantazije su obično erotičnije, pa je preko 50 posto upitanih reklo da u krevetu s partnerom maštaju o seksu na plaži ili pak u nepoznatoj hotelskoj sobi, dok to čini tek 35 posto muškaraca.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Moj seksualni život svodi se na samo 1 broj, a to je suprug'

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • EmillePalka 05.05.2020.

    Potaknite je neka priča. Ili, još bolje - pričajte vi. Bit će još vatrenija!

  • EmilCandor 05.05.2020.

    Neka gusta...🌱

  • 05.05.2020.

    To je kad tokom seksa osoba nije prisutna, bila osoba muško ili žensko što znači da osobe nisu kliknule i što vodi do nezanimljivog seksa i bez strasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare