To je to što me zanima!

Gucci napušta postojeći model kolekcija, nema više ljeta i zime

Kreativni direktor Alessandro Michele najavio je da će promijeniti koncept modne kuće Gucci te ujedno objavio plan predstavljanja novih stilskih priča dva puta godišnje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Aragović predstavlja kolekciju inspiriranu 80-ima

Moda je usred pandemije doživjela šok i neželjeno buđenje te se promjene nižu jedna za drugom, a nakon brenda Saint Laurent, koji je odustao od predstavljanja na daljnjim tjednima mode, stiže i nova informacija iz Guccija. Naime, Alessandro Michele najavljuje ignoriranje standardnih sezona te predstavljanje novih stilskih poglavlja i to dva puta godišnje. Ionako je koncept proljeće-ljeto i jesen-zima previše tradicionalan za nove modne okvire kakav je Gucci.

IDEMO NA PLAC I KAVU Retro u fokusu: 10 vrlo stylish cekera za casual i profinjen stil

- Napustit ćemo istrošenu formu predstavljanja po sezonama te ćemo raditi predstavljanja dva puta godišnje, kao nova poglavlja naše priče. Ta naša poglavlja bit će napravljena miješanjem žanrova, stilova i pravila, na bazi novih jezičnih kodova kroz komunikacijske platforme - objavio je Michele na Instagramu.

Gucci je u vlasništvu kompanije Kering, baš kao i Saint Laurent koji također mijenja modni koncept.

IMAMO IH SVI Denim naš najdraži: Kako se brinuti o omiljenom traperu?

Ranije ovaj mjesec brojni autori, s Dries Van Notenom na čelu, objavili su otvoreno pismo u kojemu inzistiraju na modnim promjenama u smislu ekoloških protokola i usmjeravanju brendova na manju proizvodnju, kako bi se sačuvali kvaliteta, kreativnost i ta modna čarolija.

LJETNI CHIC Retro minimalizam: Pet modela sandala koje će se nositi u ljeto

Gucci je jedan od brendova koji idu više na priču, inspiraciju, a osim kvalitete, tu je i raznolikost kreacija koje će zasigurno ispričati brojne nove priče i kreirati razna zanimljiva modna poglavlja.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Aragović predstavlja kolekciju inspiriranu 80-ima

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare