Lifestyle

Komentari 0

Aragović predstavlja novu kolekciju inspiriranu 80-ima

Aragović predstavlja novu kolekciju inspiriranu 80-ima

Kolekcija je koloristički podijeljena u dva dijela, jedan je u znaku pastela, dok drugi podržava snažne trendove kao što je color-block, a među novim elementima su glitter efekti i šljokice

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Retro minimalizam: Pet modela sandala koje će se nositi u ljeto

- Obzirom na to da je kolekcija inspirirana 80-im godinama i disco erom, i šminka i frizura prate motiv proljetno-ljetnih kreacija. Kolekcija je vrlo nosiva, mladenačka, karakterističnih lepršavih i fluidnih formi, u kombinaciji s geometrijskim elementima prugica i točki. Novitet je glitter, s kojim u obliku aplikacija ukrašavam odjevne predmete. Upravo su šljokice ono što se dominantno provlači kroz cijelu kolekciju, pa su njima dekorirani ovratnici, manžete ili pak rubovi haljina i suknji - istaknuo je dizajner modnog brenda BiteMyStyle, Zoran Aragović povodom nove kolekcije i kampanje.

Color-block trend jedan je od omiljenih stilova Zorana Aragovića, a kao pojačanje tu je snažan glitter u ulozi inspiracije osamdesetima. Dizajner predlaže i kombinacije suknje na resice i šarene sportivo hoodice.

Lepršave i fluidne teksture naglašene su volumenom, pa su njegove kreacije udobne i široke, idealne za dnevni urbani outfit ili onaj na godišnjem odmoru.

Od bazičnih krojeva tu su praktične jakne, rasplesane suknje i haljine za najvažnija događanja i noćne izlaske. Zaštitna lica BiteMyStyle kolekcije za proljeće/ljeto 2020. su modeli Luna Valas i Katarina Mamić iz Talia Model. Make-up koji prati trend 80-ih radila je vizažistica Ivana Bilandžija-Billy, a frizure je osmislila stilistica kose Katica Topčić.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Retro minimalizam: Pet modela sandala koje će se nositi u ljeto

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci