To je to što me zanima!

Hit je kratka kosa: Ove sezone naglasak je na ženstvenosti

Ikone ovog stila su Audrey Hepburn i Linda Evangelista, a danas kratku kosu nosimo na kreativan, raznolik način. Atraktivno će izgledati i s pramenovima raznih tonova
Vidi originalni članak

Za ovaj tip frizura ponekad treba malo hrabrosti, pošto otvara lice i postavlja ga u prvi plan. No, danas je obožavaju Florence Pugh, Daisy Ridley, Lea Seydoux te brojne druge.

POGLEDAJTE VIDEO: Mermaid valovi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da kratka kosa pokazuje da imate samopouzdanje. Kosu često koristimo kao zaštitu, barijeru, stoga je njezino otpuštanje i kraćenje znak slobode, promjene - ističe frizer Luke Hersheson za Vogue.

ZNA PAR BOŽIKOVIĆ Koja li je tajna kose Hane Rodić i Domenice? Naše zvijezde lude su za umecima od pola metra

Kratka kosa treba biti prilagođena teksturi i tipu kose.

- No, predlažem da se ne prepuštate velikim rezovima ako prolazite kroz neku traumu, mogli biste požaliti. Učinite to kad ste sretni i zadovoljni, a želite postavi bolja verzija sebe - savjetuje frizer.

ODLIČNA NAVIKA 8 blagodati tuširanja hladnom vodom - za kožu, kosu i vitkost

Naime, dramatične promjene nisu pametne kad imamo neke velike probleme.

Ove sezone pixie frizura je simbol nježnosti, elegancije.

- Nema oštrine, već su važni mekoća kose i blagi prijelazi. Frizura je elegantna i vrlo ženstvena - istaknuo je stručnjak.

ZABORAVITE NA GUMICE Najlakši trik za skupljanje guste kose: Treba vam samo kopča

Predlaže i razne nijanse i tonove pramenova, koji dodatno frizuri daju dojam elegancije i romantike. Time se ističe volumen kose, ovo je dobar trik za tanke lasi. Tek par pramenova vizualno će 'pojačati' kosu.

Dnevna varijanta je prirodna, bez gelova i sličnih proizvoda, dok je za večer super imati i zalizanu kosu. U tome će vam pomoći sjajni gelovi koji daju wet look, savršen za party stil.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare