To je to što me zanima!

Hit retro dizajn u novom ruhu: Opet nosimo cipele Mary Jane

Remenčić na ristu i lakirani finiš prava su jesenska modna poslastica. Cipele Mary Jane najčešće su crne lakirane, no mogu se pronaći u raznim svijetlim i pastelnim nijansama, kao i u jarkim crvenima
Vidi originalni članak

Dizajn ženskih cipela s početka 20. stoljeća se vratio, pa su popularne Mary Jane poharale ovosezonske trendove. Zatvorene cipele plitko rezane na prstima s remenčićem koji seže preko rista najčešće su bile bez potpetice ili s malenom petom.

Danas visoke, niske, s platformom i bez, cipele Mary Jane našle su mjesto i na modnim pistama, kao i na policama high street brendova u pravi čas, tik na početku nove jesenske sezone. Iako imaju crtu oštrine u dizajnu, vrlo su odvažne i odličan su izbor za lepezu stilova.

Elegantnim kombinacijama daju novu dozu stila, dok casual momente dižu na novu razinu. Cipele Mary Jane najčešće su crne lakirane, no mogu se pronaći u raznim svijetlim i pastelnim nijansama, kao i u jarkim crvenima.

Jesen bez njih neće proći, a one su jedan od onih modela nosivih u gotovo svim situacijama.

KRISTALNE CIPELE Mladenka nosi ravno: Super natikače i sandale za one koje na vjenčanju ne žele potpetice

Uz ravne varijante, nose se i visoke s blok petom. Idealne na suknje, odlične na hlače - ove cipele daju nam mogućnost modnog eksperimentiranja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare