To je to što me zanima!

Hitan video poziv, a frizura je koma? Rješenje - visoka punđa

Doma je lako opustiti se i zaboraviti na izgled, pa je zato hitan video poziv s poslovnim suradnicima situacija u kojoj se lako naći, a kosa je katastrofa, no brzinskog rješenja ima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Elonova mama je 72-godišnji model i beauty Influencerica

Najpraktičnija frizura koju možete složiti u jednoj minuti je zalizana punđa za koju trebate samo jednu gumicu, a može biti i ona presvučena tekstilom, koja ponekad služi i samo kao ukras.

- Punđa je postala popularna kao rep. Osim što iz repa jednostavno složite punđu, možete je brzinski sklepati i od raščupane, neposlušne kose i zalizati u sekundi. Ovo je super look za video pozive za koje se niste pripremili - savjetuje suvlasnica frizeraja Do šminke i frizure za pol vure.

SUPER IDEJA Frizer je otkrio trik za kovrče kod kuće - s rolama WC papira

Tip frizure koju će vam biti lakše složiti ovisi o stanju kose i nivou zamašćenja.

- Ako je masna, složite je i zaližite dodatno, može i običnom kremom, ako nemate vosak ili gel. A ako je kosa čista, ostavite par pramenova neka vise, prirodno. Vodite se prema teksturi i stanju kose, trebat će vam manje vremena da složite brzinsku frizuru - komentira Kuštre.

Punđa je izuzetno praktična i lijepa jer ima niz varijanti, simpatično izgleda i na stranu i iza, gore ili smještena nisko.

I inače slovi kao jedna od najpopularnijih frizura kad je o brzom spremanju riječ, a ovih dana posebno je popularna, upravo radi raznolikosti i elegancije.

OMILJENI MIRISI Ne na suncu: Gdje i kako čuvati parfem da traje i do tri godine?

Oduvijek je ova frizura bila omiljena kod dama s crvenih tepiha, bez obzira radi li se o visokoj na tjemenu ili urednoj i niskoj. To je jedina frizura koja izgleda genijalno i s - potpuno masnom kosom.

Koju god napravili, neka prati teksturu vaše kose, djelovat će prirodnije i urednije.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Elonova mama je 72-godišnji model i beauty Influencerica

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare