Lifestyle

Komentari 5

Frizer je otkrio trik za kovrče kod kuće - s rolama WC papira

Frizer je otkrio trik za kovrče kod kuće - s rolama WC papira

Svima onima kojima je dosadila 'karantena frizura' i u kućnom izdanju mogu imati prekrasne uvojke, savjetuje stilist koji kaže da sve što vam treba su kartonski držači rola WC papira i ukosnice

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ocat je dobar i za kožu, Iskoristite nekoliko top savjeta

Stilist je stvorio jedinstven i jednostavan trik za izradu kovrča kao iz salona, ali s maštovitom opremom. S njima ćete se osjećati i izgledati ljepše, osobito za one poslovne videopozive, obiteljsko zumiranje - ili čak FaceTime spojeve, kaže frizer Ozzie Rizzo iz Londona za Daily Mail.

I ne trebate se brinuti da nemate kod kuće alate za stvaranje svježeg salonskog izgleda, jer se on može kreirati s predmetima koje vjerojatno imate kod kuće - uključujući 10 toaletnih kartonskih rola i ukosnica.

Prvi korak je pranje kose i češljanje, prije sušenja četkom za tu svrhu. Zatim nanesite veliku količinu laka za kosu, držite fen s toplim zrakom na svakom kolutiću 10 sekundi te polako otkopčajte i odmotavate svaki kolut. 

Nastavite postupak na cijeloj glavi, počešljajte češljem sa širokim zupcima i učvrstite lakom.

Ako imate izrazito gustu kosu, možda će vam trebati koja tuba WC papira više, ističe Rizzo.

- Znamo koliko su naši klijenti frustrirani što ne možemo održavati njihove frizure, no uljepšavanje kod kuće će nam pomoći da ostanemo pozitivni - smatra on.

Dodaje kako su imali puno upita za stvaranje jednostavnog stila kod kuće, a ovaj trik smatraju upravo takvim bez financijskih ulaganja i kompliciranih postupaka.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ŠTO MOŽEMO NAUČITI? MAKE UP KATE MIDDLETON NA ZOOM CHATU

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci