To je to što me zanima!

Hitovi sezone: Nosimo salonke s manjom peticom i remenčićima

Peta do 7 cm vraća se na modnu scenu, a od ukrasa super su kristalne kopče. Klasične mašnice, cirkoni i zlatne alke još su neki od elemenata koji privlače pozornost
Vidi originalni članak

Manja peta na cipelama, posebice ako su u pitanju salonke i špic na prstima, pun je pogodak za večernji izlazak ili bilo koju drugu prigodu gdje, osim elegancije, želimo i komociju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjim kolekcijama high street trgovina za oko su nam zapele salonke s nešto 'oštrijim' špicom, remenčićem iznad pete i tankom petom koja pri dnu ipak ide u širinu pa poprima oblik kocke. To je svakako čini stabilnijom za hodanje, a opet se takve ljepotice mogu nositi uz najsvečanije kombinacije, iako ih nije 'zločin' nositi i u ležernijim prilikama.

Pored klasične crne i bež, od boja se ove sezone ističe fuksija, koja je od proljeća prisutna na policama. Vidimo i nešto neobičnije materijale koje ne bismo povezali s cipelama, poput trapera.

COOL MODELI Natikače za večernji izlazak - daju nogama glamuroznu notu

Vinil, proziran plastični materijal također je u fokusu sezone. Od ukrasa se ističu kristalne kopče, a takve varijante podsjećaju nas na slavne Jimmy Choo salonke.

VAŽNE OZNAKE Ovi simboli govore o kvaliteti obuće, evo koje im je značenje

Klasične mašnice, cirkoni i zlatne alke još su neki od elemenata koji privlače pozornost. Osim ljeti, ovakve cipele možemo nositi i u ranu jesen, sve dok ne zahladi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare