To je to što me zanima!

'Hoću li nekako uspjeti spasiti brak koji je pred rastavom?'

Vi pokušavate na sve moguće načine spasiti taj brak, ali to neće ići. Za vas je bolje da na vrijeme riješite ovo s njom i sa sobom. Ne vidim vas zajedno, vidim razvod
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

hoće li se moji odnosi sa suprugom popraviti iako smo predali papire za rastavu? Možete li mi analizirati sudbinu?

šifra: poljuljani brak

Odgovor:

Vi ste gospodine poprilično stabilni, kreativni i temeljiti, ne zadovoljavaju vas površinske stvari i odnosi. U životu ste imali padova, ali i uspona. Jedina zamjerka jest to što ste malo nagli, ali se brzo povučete. Međutim, supruga je oduvijek bila pomalo posesivna, nezadovoljna i vrlo komplicirana, puno traži, a malo daje te ne podnosi nikakvu kritiku.

MALO VOLJE I MAŠTE... Ovih 11 snalažljivih roditelja zaslužili su naziv superheroja

Nije za kompromis, jako je nezgodna, jer što god vi napravili, njoj ništa ne valja i ne odgovara. Zato ste u stalnom konfliktu. Zapravo pokušavate na sve moguće načine spasiti taj brak, ali to neće ići. Za vas je bolje da na vrijeme riješite ovo s njom i sa sobom. Ne vidim vas zajedno, vidim razvod. No ovdje će više ona biti na gubitku nego vi. Vi ste pozitivac i imate svoju putanju.

NE ŽELITE TAKO ŽIVJETI Nedostatak empatije ili kajanja među partnerima uništava vezu

Vidim da ćete do kraja ove godine biti u drugoj vezi, a kasnije vam stoji novi brak. Ta druga će biti temeljita i duhovita, voljet će vas. Vidim vam djecu i dobar život u iduće tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare