To je to što me zanima!

Hotel u Kaliforniji ima robota koji gostima dostavlja sve što im treba da izbjegnu kontakt

Robot Rosé je inovativan robotski batler koji nudi beskontaktno iskustvo prilikom dostave vina u sobe ii već je neko vrijeme zabavna novost u hotelu Trio u Healdsburgu, Kalifornija
Vidi originalni članak

Hotel u Kaliforniji ima robota po imenu Rosé koji gostima donosi vino u njihove sobe i tako se izbjegava svaki ljudski kontakt. Osim vina Rosé nudi i grickalice, ručnike i ostale toaletne potrepštine.

Robot Rosé je inovativan robotski batler koji nudi beskontaktno iskustvo prilikom dostave vina u vašu sobu i već je neko vrijeme zabavna novost u hotelu Trio u Healdsburgu.

ISTRAŽITE SVOJ KRAJ Najbolji izleti u okolici velikih gradova: Odmorite dušu i tijelo u ovim idiličnim destinacijama

Hotel se nedavno ponovno otvorio za goste pa je tako ova novost bila nužna zbog pandemije korona virusa.

Korisni robot bez napora može sam doći do lifta i pronaći sobe, bez ljudskog uplitanja, dok na njemu treperi digitalna poruka "Dostava za goste". 

Healdsburg je smješten u blizini mnogih vinarija u okrugu Sonoma pa je idealan ako nekad planirate odmor u vinskoj zemlji.

Naravno, vino je dio razloga što se robot zove Rosé, ali on može isporučiti i grickalice, dodatne ručnike, toaletne potrepštine -  u osnovi sve što vam može zatrebati tijekom boravka, prenosi Insider.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare