To je to što me zanima!

Hrskavi specijaliteti i sočni cupcakes u novom Skuhatćute

U novom broju gastromagazina otkrijte tajnu pripreme savršenoga kremastog umaka, isprobajte zdrave napitke od đumbira ili pak slasne delicije od jetrica
Vidi originalni članak

Iako jetrica nisu često na jelovniku, one su prava gastronomska poslastica. Bilo da upotrebljavate guščja, pileća ili teleća, jetrica očaravaju sočnošću i jednostavnošću pripreme. Isprobajte jetrica omotana slaninom, teleća jetrica s jabukama ili čak slanu tortu od jetrenih palačinki. 

Uz što poslužiti umak na bazi papra, a uz što onaj na bazi vrhnja te ostale trikove za pripremu slasnih umaka otkrio nam je Matija Makar, glavni kuhar restorana Trattoria Rustica. Naučite kako pripremiti savršen umak od šampinjona, tartufa ili četiriju vrsta papra. 

Kad se poželite zasladiti, tu su recepti za sočne i slasne cupcakes. Poigrajte se okusima i ukrasima te isprobajte cupcakes od kave, bijele čokolade ili bundeve. 

U specijalu vam donosimo 16 nezaboravnih recepata. Isprobajte pohane specijalitete koji su hrskavi izvana, a sočni iznutra poput pohanih šampinjona, kroketa s parmezanom ili američkih pohanih krilca. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki po svom ukusu.

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zvrkan 19.10.2014.

    ova jela bude apetit pogledajte i ovu stranicu isto :) http://kuhanje-po-mom.blogspot.com/

  • purgerica prva 11.10.2014.

    Pašteta od pilećih jetrica, e, to je prava stvar. I kruh sa orasima i maslinama, sve doma napravljeno. probajte.

  • emaOs 10.10.2014.

    Ma nikakve jetrice ne mogu zamijeniti dobar slavonski fiš paprikaš :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare