To je to što me zanima!

Hrvatski brendovi se udružili pa pokazali trendove za vjenčanja

Budući mladenci željno iščekuju nove trendove i inspiracije u svijetu vjenčanja. Đurđevačka pustinja savršeno se uklopila u ideju poznatih imena koja su zajedno osmislila kampanju 'Pustinjska romansa'
Vidi originalni članak

Svijetu vjenčanja svaka sezona donosi nešto novo, a budući mladenci obično s uzbuđenjem traže inspiraciju za njihov dan iz snova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vođeni time, popularni hrvatski brendovi udružili su snage i kreirali fotografije koje prikazuju najveće vjenčane trendove danas.

Đurđevačka pustinja savršeno se uklopila u ideju renomiranog vjenčanog fotografa Marka Dušaka (SpinakerGraphics) koji je okupio brend vjenčanica I DO weddings, svečana odijela Absolute, cvjetni studio Vaza i Cvijet, nakit starozagrebačkog štiha Le Šmuk, te Oldtimer Rent Zagorje koja nudi širok izbor starodobnih automobila za vjenčanja.

Ova poznata imena zajedno su osmislila kampanju pod nazivom ‘Pustinjska romansa’, u kojoj je svaki od brendova na jedinstveni način predstavio svoj proizvod.

S obzirom da su današnja vjenčanja većinom opuštenog karaktera, fotografije prikazuju ležerne mladence u predivnom prirodnom ambijentu - bez prevelikog blještavila, ali itekako stilski osviješteno.

POGLEDAJTE IH SVE U VIDEU Mlada isprobala 137 vjenčanica dok nije pronašla onu pravu: 'Fotkala sam svaku od njih'

Naglasak je na laganim, jednostavnim vjenčanicama i prozračnim lanenim odijelima, a nježna romantična dekoracija upotpunjava cjelokupan dojam.

Elegantan nakit jedan je od najvažnijih detalja svakog bridal look-a, pa se na fotografijama mogu vidjeti kombinacije koje će oduševiti buduće mladenke.

  NEOBIČNA LJUBAV 'Novog zaručnika sam upoznala na vlastitom vjenčanju, a onda sam mu dala i svoj bubreg'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare