To je to što me zanima!

Iako otkriva godine, vrat često nije prioritet dnevnih rituala

Vrat ne samo na otkriva koliko godina imamo, već na njega utječu i druge stvari, kao što je konstantno saginjanje pri pogledu na zaslon te općenito loše držanje čitavog tijela
Vidi originalni članak

- Vrat među prvima pokazuje godine, a kao da ga zaboravljamo tijekom svakodnevne njege, on nam nije prioritet. Ulažemo u lice, no vrat je onaj koji priča sasvim drugu priču - komentirala je Australka Emma Hobson, stručnjakinja za anti-age tretmane.

Često spuštanje glave prema zaslonu, ignoriranje njege i relativno manji broj formula koji ciljaju vrat, čine ga super osjetljivim područjem te jednim od glavnih 'izdajica' starenja kože.

POGLEDAJTE VIDEO: Make-up inspiriran optičkim varkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koža na tom području je vrlo suha i osjetljiva, tanka, stoga je moguće i da ima druge apetite, što se tiče njege, od vašeg lica - komentirala je australska kozmetičarka April Roberts za Asia One.

LJEPOTA U KUHINJI Drevni kineski kozmetički trik: Rižina voda kosi daje mekoću

Na tom području dermis je tanak, ima malo masnog tkiva, stoga je obavezno ne samo svakodnevno hidratizirati, već i koristiti kreme sa zaštitnim faktorom.

SUPER SAVJETI Prilagodite highlighter obliku vašeg lica i naglasite konture

Za vježbe vrata, koje će smanjiti pojavu bora, je rastezanje tog djela. Glava prema iza ili tiskanje donje čeljusti na van pokreti su koji će smanjiti pojavu bora i ovješenost kože na tom području.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.05.2021.

    ..točno,on prvi "izdaje" kao i ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare