Lifestyle

Komentari 1

Iako otkriva godine, vrat često nije prioritet dnevnih rituala

Iako otkriva godine, vrat često nije prioritet dnevnih rituala

Vrat ne samo na otkriva koliko godina imamo, već na njega utječu i druge stvari, kao što je konstantno saginjanje pri pogledu na zaslon te općenito loše držanje čitavog tijela

- Vrat među prvima pokazuje godine, a kao da ga zaboravljamo tijekom svakodnevne njege, on nam nije prioritet. Ulažemo u lice, no vrat je onaj koji priča sasvim drugu priču - komentirala je Australka Emma Hobson, stručnjakinja za anti-age tretmane.

Često spuštanje glave prema zaslonu, ignoriranje njege i relativno manji broj formula koji ciljaju vrat, čine ga super osjetljivim područjem te jednim od glavnih 'izdajica' starenja kože.

POGLEDAJTE VIDEO: Make-up inspiriran optičkim varkama

- Koža na tom području je vrlo suha i osjetljiva, tanka, stoga je moguće i da ima druge apetite, što se tiče njege, od vašeg lica - komentirala je australska kozmetičarka April Roberts za Asia One.

Na tom području dermis je tanak, ima malo masnog tkiva, stoga je obavezno ne samo svakodnevno hidratizirati, već i koristiti kreme sa zaštitnim faktorom.

Za vježbe vrata, koje će smanjiti pojavu bora, je rastezanje tog djela. Glava prema iza ili tiskanje donje čeljusti na van pokreti su koji će smanjiti pojavu bora i ovješenost kože na tom području.

Najčitaniji članci