To je to što me zanima!

Ideje za ljetnu pedikuru: Trend su voće, cvijeće i zalasci sunca

Prije nego spakirate nove natikače za plažu, posvetite se tome da uredite nokte na nogama, jer će tako i natikače bolje doći do izražaja. Donosimo nekoliko ultramodernih prijedloga za ovu sezonu
Vidi originalni članak

Lijepe sandale ili natikače jednostavno 'zaslužuju' da se potrudite oko ljepote nožnih noktiju. Ovoljetni su hit simpatične i zabavne sličice na noktima te jarke boje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Riješite se gljivica s noktiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donosimo 10 ideja: 

1. Ananas

Dakle, ako se spremate na plažu, vjerojatno se zamišljate u nekom koktel-baru, s piña coladom u ruci. Ananas i ljeto idu pod ruku, a ako niste blizu bara, ovi mali ananasi na nogama podsjećat će vas na to kako bi vam lijepo moglo biti.  

2.  Kao zdjela voća

Lubenica, jagode, kivi, limun...  Uz malo mašte, sve to stane na pet prstiju koji će u ljetnim sandalama izgledati kao zdjela voća. Otkačeno i simpatično, nema sumnje. 

OGLAS Pedikura kod kuće: kako pravilno njegovati stopala i zauvijek se riješiti gljivica

 3. Zabavno cvijeće

Cvjetići na svijetloj podlozi uvijek izgledaju simpatično i 'podići' će svaku sandalu, tako da vam neće biti problem ni ako ste u prošlogodišnjima. Samo neka budu što manji, tako da se vidi da ste se potrudili, a ne vide sitne nesavršenosti. 

4. Hibiskus

Veći cvijet na noktu bolje se vidi, pa mora biti iscrtan savršeno. Dakle, ne trudite se na svim noktima, bit će dovoljno iscrtati ga i samo na palcu. I neka to bude cvijet hibiskusa. 

5. S motivima Afrike

Ako cvijeće i voće nisu vaš izbor, pojednostavite stvari: Uredite nokte u bojama i stilu afričkih plemena. Nećete pogriješiti s bojama zemlje i običnim dijagonalama. 

6. Male slatke jagode 

Voće je apsolutni hit pedikure ove godine, a male jagodice mogle bi biti baš ono što vam treba... 

BEAUTY OPASNOSTI Nestručna depilacija, pedikura i tretmani lica - uzroci infekcija

7.  Vruće ljeto na nogama

Zalazak Sunca, narančasto nebo i palme - ovi noktići izgledaju kao razglednica, pa će biti idealni i u vrijeme dok brojite dane do odlaska na godišnji. Zadnjih deset možete brojati i na (nožne) prste. 

8. Blještavilo i sjaj

Što više šljokica na plaži, to bolje, a uz lak u bojama mora - mornarsko plavu ili tirkizno zelenu - izgledat ćete poput sirene koja je izašla na obalu da nabaci malo boje. 

9. Valovi u sandalama

Poigrajte se s bojama mora i pijeska, tako da izgleda kao da ste u sandalama zagazili u more i prste vam zapljuskuju zapjenjeni valovi.

10. Jednostavno ružičasto 

Za one koji nisu oduševljeni crtarijama na noktima koje mogu izgledati ružno kad se lak počne ljuštiti je dobra stara klasika - premazivanje noktiju lakom u jednoj boji. No, ljeto je, nemojte biti dosadni: Nježno ružičasta je, na primjer, odličan izbor!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare