To je to što me zanima!

Ima pet žena i svima pokazuje kako izgleda život u poligamiji: Gužva je, imamo 25-ero djece

Bivši mormon Brady Williams ima pet supruga i za sve njih kaže da su mu srodne duše. Svi žive zajedno u miru i sreći, a uz 25-ero djece nikad im nije dosadno
Vidi originalni članak

Iako njihov životni stil nije svima normalan, istraživanja pokazuju da je poligamija u Americi možda i prihvaćenija nego se misli, s oko 50.000 do 100.000 ljudi koji žive na taj način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brady Williams i njegovih pet supruga dobar su primjer za to. Ovaj bivši mormon, koji je napustio vjeru, ali je zadržao poligamiju, za svaku od svojih supruga; Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhondu kaže da mu je srodna duša.

Svi žive zajedno na imanju, a s njima je i njihovih 25 sinova i kćeri.

Obitelj se proslavila kada su dopustili kamerama ulazak u svoj dom u Salt Lake Cityju u američkoj državi Utah. 

TV emisija 'My Five Wives' emitirala se dvije sezone. 

Brady je službeno vjenčan samo za Paulie, a s ostalima ima 'duhovne unije'. Sve njegove supruge su sestre i odgojene su tako da budu poslušne 'supruge sestre'.

Imaju i strogi raspored pa tako Brady mora ravnomjerno rasporediti vijeme koje provodi u krevetu sa svakom suprugom. Obično svaki dan u podne odlazi drugoj supruzi.

Njegove supruge pak govore da među njima nema ljubomore i da pokušavaju djecu otvoreno odgajati bez da im govore kako je poligamija jedini pravi put.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Queen2 31.10.2020.

    Šta je ovo normalno? Ma dajte molim vas? Nema šanse da nisu ljubomore jedna na drugu.. To je prirodno... Ova naslikavanja ne govore ništa o njihovom životu.A da su djeca sva njegova???? 🤣🤣🤣🤣Dajte molim vas

  • 29.10.2020.

    To je igrač

  • Ambiss 29.10.2020.

    - to je jako zanimljivo :) ali nema tu čari i adrenalina kad jedna za drugu/e zna...:) :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare