To je to što me zanima!

'Imam 46 godina, ali svi misle da sam mlađa od svoje kćeri'

Odmalena sam brinula o sebi. Nisam s time počela prije pet godina. Svaki dan, 30 do 45 minuta, radim kardio vježbe, potom 20 minuta vježbe snage i oko 20 minuta se istežem, ispričala je
Vidi originalni članak

Joleen Diaz je 46-godišnja učiteljica iz SAD-a. Ona je zvijezda Instagrama, YouTuberica, fitness model, influencerica i sve poznatija ličnost na društvenim mrežama. Poznata je i kao 'najzgodnija mama na svijetu'.

Redovito objavljuje fotografije i video uratke sebe i svoje 23-godišnje kćeri Meilani Kalei, a mnogi komentiraju kao izgledaju kao sestre.

- Odmalena sam brinula o sebi. Nisam s time počela prije pet godina. Svaki dan, 30 do 45 minuta, radim kardio vježbe, potom 20 minuta vježbe snage i oko 20 minuta se istežem - ispričala je.

POGLEDAJTE VIDEO Salma Hayek otkrila tajnu mladolikog izgleda:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sretna je, kaže, što potiče ljude da žive zdravije i donose zdrave odluke.

- Nikad nije prekasno započeti svoje wellness putovanje - kaže.

Joleen ima mnoštvo pratitelja na društvenim medijima kao što su Instagram, YouTube, TikTok... Samo na Instagramu je prati gotovo 650.000 ljudi. 

Voli pokazivati kako izgleda i dijeliti svoju dnevnu rutinu te savjete za fitness, zdravu prehranu, šminkanje itd. Visoka je 167 cm, a teška 50 kg, prenosi juksun.com.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Želim da znaš 11.09.2023.

    Tu sliku vrtite vec 2 godine ne kužim 😀

  • Anakin S 11.09.2023.

    Bolje bi bilo u bijelo plavoj kombinaciji..

  • modni guru 11.09.2023.

    Obje bi vodio na pucačinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare