To je to što me zanima!

'Imamo osmero djece, a briga o njima nas je potpuno udaljila'

Nakon što su 2016. godine dobili petorke, Kim i njen suprug Vaughn nisu se mogli nositi sa stresom koji odgoj toliko djece nosi, pa su se razveli. No, i dalje će zajedno brinuti o njima, kaže majka
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete

- Nemoguće je da partneri odgajaju osmero djece i da ne zaborave na sebe u tom procesu - ustvrdila je Kim Tucci u svojoj ispovijesti na portalu Mamamia, u kojoj je pisala o tome kako je i zašto njezina veza s Vaughnom, ocem sedmero njihove djece, zapala u krizu. Na kraju su se dogovorili da se rastanu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sportska obitelj s više od stotinu medalja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U siječnju 2016. Kim je postala majka petorki - jednog dječaka, Keitha, i četiri djevojčice: Ali, Penelope, Tiffany i Beatrix. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vaughnom ranije je dobila kćeri Avu (9) i Indianu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje. 

- Vaughn i ja dijelili smo dom, ali izgubili smo se tijekom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko 'malih ljudi' - kaže. Naime, oni su 2016. s velikim  veseljem čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vijest o tome da Kim nosi petorke i sve se promijenilo.  

VOJNA PRECIZNOST Majka petorki i još troje: Sad znam neke trikove koji pomažu

- Dinamika u kućanstvu jako se mijenja kad se djeca uvedu u tu jednadžbu. Potrebno je puno više napora da se pronađete između svih obaveza - napisala je Kim na Instagramu, tjedan dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.  

- Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mome životu. Morala sam naučiti staviti svoju sreću na prvo mjesto, što je zaista bila teška lekcija - kaže. Dodaje kako se s djecom u braku pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rješenje to da se rastanu i odu svaki u svome smjeru, piše, a prenosi The Sun. 

BUDITE IM PRIMJER Kada vam djeca 'odgovaraju' to ne znači da vas oni ne poštuju

- Da, žalosno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila posljednjih nekoliko godina, nisam više znala gdje je moje mjesto u životu i nisam bila svjesna toga tko sam. Previše sam podlijegala pritisku da bih bila dobra majka, supruga i imala besprijekoran dom - priča Kim.

Dodaje kako je htjela da svi oko nje budu sretni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele izbijati na vidjelo. To nije promijenilo odnos koji ona i Vaughn imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o obitelji, budući da prema njemu i dalje osjeća samo ljubav i poštovanje. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Tipična hrvatska obitelj: Za svekrvu posebno mjesto u kući

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • salter 29.05.2020.

    Ma nema rastava veze sa dicom. To su takvi ljudi

  • Apolonije Treperović 28.05.2020.

    Ja i žena smo nezaposleni sa troje dice Glad i neimaština teško nam leži Kad smo napravili još troje dice Odjednom nam je život posta duplo teži Kako to, kako to, kako to

  • Lola. 27.05.2020.

    Teško i sa pola od toga, a kamoli 8-ro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare