Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Razveli se zbog stresa oko odgoja osmero djece

'Imamo osmero djece, a briga o njima nas je potpuno udaljila'
1

Nakon što su 2016. godine dobili petorke, Kim i njen suprug Vaughn nisu se mogli nositi sa stresom koji odgoj toliko djece nosi, pa su se razveli. No, i dalje će zajedno brinuti o njima, kaže majka

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete

- Nemoguće je da partneri odgajaju osmero djece i da ne zaborave na sebe u tom procesu - ustvrdila je Kim Tucci u svojoj ispovijesti na portalu Mamamia, u kojoj je pisala o tome kako je i zašto njezina veza s Vaughnom, ocem sedmero njihove djece, zapala u krizu. Na kraju su se dogovorili da se rastanu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sportska obitelj s više od stotinu medalja

Pokretanje videa...

01:33

U siječnju 2016. Kim je postala majka petorki - jednog dječaka, Keitha, i četiri djevojčice: Ali, Penelope, Tiffany i Beatrix. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vaughnom ranije je dobila kćeri Avu (9) i Indianu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje. 

- Vaughn i ja dijelili smo dom, ali izgubili smo se tijekom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko 'malih ljudi' - kaže. Naime, oni su 2016. s velikim  veseljem čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vijest o tome da Kim nosi petorke i sve se promijenilo.  

Majka petorki i još troje: Sad znam neke trikove koji pomažu
Majka petorki i još troje: Sad znam neke trikove koji pomažu

- Dinamika u kućanstvu jako se mijenja kad se djeca uvedu u tu jednadžbu. Potrebno je puno više napora da se pronađete između svih obaveza - napisala je Kim na Instagramu, tjedan dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.  

Every mini footy team needs something tasty to tame their hunger after a game of footy. Head to Brumby's and spend $15...

Objavljuje Surprised by FiveNedjelja, 29. rujna 2019.

- Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mome životu. Morala sam naučiti staviti svoju sreću na prvo mjesto, što je zaista bila teška lekcija - kaže. Dodaje kako se s djecom u braku pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rješenje to da se rastanu i odu svaki u svome smjeru, piše, a prenosi The Sun. 

Kada vam djeca 'odgovaraju' to ne znači da vas oni ne poštuju
Kada vam djeca 'odgovaraju' to ne znači da vas oni ne poštuju

- Da, žalosno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila posljednjih nekoliko godina, nisam više znala gdje je moje mjesto u životu i nisam bila svjesna toga tko sam. Previše sam podlijegala pritisku da bih bila dobra majka, supruga i imala besprijekoran dom - priča Kim.

We don’t often get an opportunity that we get everyone in a family photo. ❤️ This was taken on the quintuplets second birthday at Perth Zoo 🦁🐻🐧🐨🙉🙈 I’m so proud of all that these little people have achieved.

Objavljuje Surprised by FiveUtorak, 6. veljače 2018.

Dodaje kako je htjela da svi oko nje budu sretni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele izbijati na vidjelo. To nije promijenilo odnos koji ona i Vaughn imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o obitelji, budući da prema njemu i dalje osjeća samo ljubav i poštovanje. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Tipična hrvatska obitelj: Za svekrvu posebno mjesto u kući

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa