To je to što me zanima!

Imate tvrdokorne mrlje u WC-u? Uklonite ih s ovim proizvodom koji se nalazi u svakoj kuhinji

Samo 50 grama ovog proizvoda ostavljenog u WC-u će ga u potpunosti očistiti. Mora stajati barem 9 sati, a najteži dio ovog procesa je paziti da ukućani ne koriste WC u to vrijeme
Vidi originalni članak

Lauren iz Australije podijelila je trik kako očistiti WC od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi u kuhinji. Naime, u grupi na Facebooku je otkrila je kako je za čišćenje svojeg WC-a koristila samo jedan jeftini proizvod - limunsku kiselinu.

SVE VEĆ IMATE DOMA Napravite domaću tekućinu za čišćenje tepiha - lako i jeftino

POGLEDAJTE VIDEO: Efikasna četka za WC

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mrzim čistiti WC, ali dvije posude od oko 25 grama limunske kiseline ostavljene u WC-u devet sati će riješiti cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ukućani ne koriste WC u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije - napisala je Lauren u svojoj objavi.

REDOVITO GA ČISTITE Mjesto u spavaćoj sobi na koje mnogi zaboravljaju je često najveće žarište bakterija u kući

Drugi članovi grupe su bili oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

- Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje WC-a, a odlična je jer nema kemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom - komentirala je jedna majka.

BUDITE OPREZNI! Koje sve površine u svom domu ne bi trebali čistiti izbjeljivačem

- Limunska kiselina je najbolja! Odlična je za WC-e - složila se jedna članica grupe. I pasta za zube se može koristiti za čišćenje raznih stvari poput tenisica, pegle i slično, piše Daily Mail.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare