To je to što me zanima!

Inovativne kreme: Uklonit će vam celulit metodom hlađenja

Alge, kava ili menta potiču drenažu i otapaju masnoće. Cimet također pomaže u procesu otapanja masnoće, dok grejp i protein soje potiču drenažu
Vidi originalni članak

Kako je vrijeme toplije, tako će nam odgovarati osvježavajuće teksture – poželite li isprobati nešto slično, obratite pažnju na sastojke, kao što su menta i morske alge. Njihove molekule imaju svojstva učvršćivanja i zaglađivanja, što se posebno zahvalno pokazalo u kremama protiv celulita.

Priču o prvacima na ovom kozmetičkom području nastavlja fenomenalni L-karnitin. Stimulira limfu i tako potencira smanjivanje narančine kore. Djelotvoran je i bršljan koji svojim sastavom uspješno uklanja višak vode iz organizma, rastvara masnoće i potiče mikrocirkulaciju. Upravo to našoj koži čini i kava. Ako nemate kremu s kavom, možete umasirati i svježe mljevenu jer ona ima velik postotak koncentracije kofeina!

Cimet također pomaže u procesu otapanja masnoće, dok grejp i protein soje potiču drenažu. Masažni pokreti i inače su najbolji način korištenja ovih krema, podsjećamo na čvrste, kružne pokrete koji dodatno pojačavaju cirkulaciju, a to znači i odlazak toksina iz tijela. Ako niste za kreme, probajte bazno ulje poput bademova ili čak maslinovo. Odlično hrane kožu te je čine elastičnom i zdravijom, što svakako smanjuje mogućnost pojave celulita.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kate681 05.05.2018.

    Celulit moze da se rijesi kremama, ali naravno ako ih koristite uporedo sa malo aktivnosti i izbalansiranom ishranom.

  • Piggy Power 15.04.2018.

    Moš misliti što to može ukloniti..

  • Anakin S 15.04.2018.

    E nek' ima malo celulita .

Komentiraj...
Vidi sve komentare