To je to što me zanima!

Inovativne promjene: Knjige u knjiga-policama, CD-i u Musicu

Grafički i trodimenzionalni likova koji funkcioniraju kao zasebni komadi namještaja sami su za sebe poruka, a s lakoćom mijenjaju izgled svakog zida i prostorije
Vidi originalni članak

Ove akrilne police u obliku riječi pravi su hit u uređenju interijera, ponajprije jer su drugačije, a i zbog toga što se već i malom policom može promijeniti izgled svakog prostora. Prodaje ih tvrtka za uređenje interijera Quattria, oblikovao ih je dizajner Ricardo Molloni, a cijela se grafičko-likovna kolekcija polica naziva Anita.

Trodimenzionalni likovi, stolice, svjetiljke i police mogu funkcionirati zasebno ili uklopljeni u ostatak namještaja, kao noćni ormarići ili nadogradnja garniture ormara. Položene na podu, jedne na drugima ili dominantne na sredini zida, ove će police svakako biti u centru pozornosti.

Domu daju svojevrstan retro štih, a jednako se dobro uklapaju u moderne prostore kao i u vesele dječje sobe. Privlačnost ovih polica koje se izrađuju i po mjeri ne treba previše sricati, jer su njihovi dizajneri to učinili za nas. Cijelu kolekciju možete pogledati i naručiti online na stranicama proizvođača Quattria.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AnđelaCvitković 29.02.2012.

    Dobra ideja ali mi se dizaj ne sviđa!

  • Raziel CRO 13.02.2012.

    Ružno

  • TiaNemaPrezimena 08.02.2012.

    ne, ne i ne.. niti mi je dizajn privlacan, niti su mi previse funkcionalne te police ili sta su vec.. i opcenito ne podnosim plasticariju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare