To je to što me zanima!

Instagramska pravila: ‘Snježni’ bor ukrasite cvijećem, mašnom

Drvce možete zasniježiti i sami, umjetnim snijegom. Bez obzira na to koju boju kuglica odaberete, lijepo će se uklopiti sa snijegom. Kombinirajte naizmjenično velike i male...
Vidi originalni članak

Dizajnerica interijera Katalin Callahan iz Baltimorea kaže kako je ukrašavanje božićnog drvca jedan od njezinih najdražih zadataka prije početka praznika. Na Instagram profilu ima više od 55.000 pratitelja, a ove godine im je savjetovala da kupe umjetan bor koji će im trajati neko vrijeme.

- Izbjegavajte kupovati umjetna drvca na koja su već unaprijed postavljene lampice, ali zato odaberite onaj koji je zasniježen. Daje divan osjećaj. Kad ga okitite, izgledat će nevjerojatno - govori Callahan. Žaruljice na drvcu ne ostavljaju dovoljno mogućnosti da ga okitite po svojem izboru, jer će vam se druge godine možda svidjeti raznobojnije, a ne jednobojne lampice.

Drvce možete zasniježiti i sami, umjetnim snijegom.

- Bez obzira na to koju boju kuglica odaberete, lijepo će se uklopiti sa snijegom. Kombinirajte naizmjenično velike i male kuglice - kaže. Između možete vezati mašnice, trakice, ali i umetnuti umjetno cvijeće i leptire.

VIDEO: UKRAŠEN I WC Božićno ludilo: Ukrasili su dom s 350 borova i 10.000 kuglica

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 11.12.2019.

    lijepi bor

  • eho_ 11.12.2019.

    Ajoj..koliko je natrpanooo..Al, svatko slavi Božić na svoj način i kako želi.. Meni je ovo možda malo prekičavo i pompezno, no ne osuđujem, iako ne razumijem. Svatko na razne načine i uz običaje obilježava došašće i božićne blagdane. Meni se sviđa kada je skromno i ima svoju neku priču u obitelji, običaje kojih se nekako svi uz poštivanje pridržavaju. Ti običaji su i dio tradicije. Uz slavlje su se razvili brojni običaji poput kićenja božićnog drvca na Badnjak, pa ok..odlaska na misu polnoćku, pjevanja, okupljanja dragih i darivanja. A vrijeme je priprave, traje oko mjesec dana od početka došašća. Predvladavaju osjećaji iščekivanja, :)) nade i čežnje. Posebno se obilježavaju i neki dani..Božićna pšenica sije na Sv.Barbaru ili Luciju..itd. Djeca se posebno raduju sv. Nikoli, kada dobivaju poklone u čizmice, a zločesta šibu od Krampusa...dan prije. Svi ti običaji za cilj imaju i imali su u tradiciji želju za blagostanjem, dobrim urodom , napretkom, dobrim zdravljem i darivanjem dobroga. Badnjak je bogat raznim običajima poput unošenja slame u kuću, humanim gestama, svečanim uređenjima blagdanskog stola i odlaskom na sv. misu polnoćku. Božić je dan, kada se slavi Isusovo ređenje i proslavlja se u krugu obitelji..A nastoji se razbuditi savijest, oprost i humanost kod onih koji su zaspali.. :) A tko će kako okititi svoj bor..je stvar ukusa..Osobno, svake godine objesim nekoliko novih kuglica..ili ih sama napravim. Za svaku ima neka pričica..i to je dovoljno.

  • MOC JE U ZNANJU 11.12.2019.

    Meni je humanije dati novac u dom za decu bez roditeljskog staranja nego kupovati te ukrase i kititi jelku .

Komentiraj...
Vidi sve komentare