To je to što me zanima!

Instalirajte aplikaciju za pregled najnižih cijena i tako uštedite

Na aplikaciji 'Košarica' ujedno možete kreirati liste za kupnju po pojedinom trgovačkom lancu. Za sada je mogu instalirati samo oni koji posjeduju Android mobilne uređaje
Vidi originalni članak

Ako želite uštedjeti prilikom kupnje, a ujedno želite imati i sve akcijske ponude na jednome mjestu, preuzmite aplikaciju “Košarica” i organizirajte svoju kupnju namirnica po najnižim cijenama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aplikacija “Košarica” prilagođena je svakom kupcu te omogućuje brzo i jednostavno pronalaženje onoga što vam treba. Na aplikaciji ujedno možete kreirati liste za kupnju po pojedinom trgovačkom lancu. Uz to, tu je praktični konverter valute, koji će vam sigurno biti koristan u sljedećim tjednima.

MJERE ŠTEDNJE Zavjese i rolete mogu smanjiti račune za grijanje i za 10 posto

Ovu aplikaciju za sada mogu instalirati samo oni koji posjeduju Android mobilne uređaje, no u budućnosti će ona biti dostupna i za iOS uređaje, tako da će i svi koji se koriste iPhoneom moći uživati u njenim prednostima.

Trenutno u aplikaciji možete vidjeti sve ponude iz uglednih trgovina, a uskoro će dopuniti i listu dostupnih ponuda trgovačkih lanaca. Cijene možete vidjeti izražene u eurima i kunama kako biste se lakše prilagodili na nova iskazivanja.

MALI SAVJETI ZA ŠTEDNJU Iskoristite topli zrak iz pećnice za dodatno grijanje prostora

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare