To je to što me zanima!

'Ipak neću dobiti kaznu, ali iskreno nisam se ni brinula'

Baš smo oduševljeni, i ja i Boris. Mnogi su se javili u znak podrške i ponudili čak i pravnu pomoć. Hvala svima na tome. Samo želim naglasiti da nitko nije htio prkositi vlasti, kaže Martina Živković
Vidi originalni članak

Čula sam da danas ipak neću dobiti kaznu. Iskreno to sam i očekivala jer stvarno je bilo suludo da mi to netko uruči. Kada smo ja i susjed Boris sadili cvijeće nismo razmišljali o zakonima. Samo smo htjeli napraviti nešto lijepo, kaže Martina Živković, vlasnica slastičarnice 'Torte i to'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hvala svima na podršci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada još čekam službenu potvrdu da je kazna poništena. Što se tiče micanja tih par biljaka nadam se da neće ni do toga doći - kaže.

Oduševljena je što su joj mnogi dali podršku i uključili se u inicijativu za uređenje grada.

KAZNA JER JE ULJEPŠALA GRAD? Vlasnica 'Torte i to': Nepravda je, ako treba uklonit ću cvijeće

- Baš smo oduševljeni, i ja i Boris. Mnogi su se javili u znak podrške i ponudili čak i pravnu pomoć. Hvala svima na tome. Samo želim naglasiti da nitko nije htio biti buntovan i prkositi vlasti. Samo smo htjeli napraviti nešto lijepo za sve nas, a nisam očekivala da će se dići ovakva prašina. Sve je bilo spontano i dobronamjerno i mislim da su svi osjetili nepravdu po tom pitanju - kaže Martina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Građani Zagreba sade cvijeće 

Podsjećamo, nakon što je sa susjedom Borisom Novkovićem dobila od zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje poziv na očitovanje na prijavu zbog sadnje cvijeća na javnoj zelenoj površini u Preradovićevoj u Zagrebu, mnogi građani su putem Facebook stranice Zasadi vrt! Uredimo Zagreb sami podržali Martinu u želji da Zagreb postane ljepši i uređeniji grad. 

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • 15.05.2020.

    To sad ok. Sadiš po tuđem sebi za gušt,dodaš nekakvu zelenu ogradici,opet na tuđem. Sve 5. Dok smo sadili nismo mislili na zakone,ko šiša zakon. Ući ću u slastičarnu i pokušati ja napraviti kolač po svome,zvala bi sve službe. S pravom jer je to njeno. Dal su posađene biljke fitopatološki ispravne? Gdje su kupljene?? Vidite i ta sitnica ima svoje zakonitosti,nije samo uzmi i posadi i zo na javnoj površini.

  • jo2hn8ny 15.05.2020.

    Ova joj je dobra : "Ipak neću dobiti kaznu, ali iskreno nisam se ni brinula". A zašto je onda na sva zvona objavila da ju žele kazniti i tražila pomoć istomišljenika?

  • Kakica8 14.05.2020.

    Četvrti članak već....

Komentiraj...
Vidi sve komentare