To je to što me zanima!

Ispovijest žene koju je odgojila maćeha: 'Ona je moja majka...'

Živjela sam sa biološkom majkom u Moskvi do svoje devete godine. Bila je to vrlo ogorčena žena... Na kraju je moj otac uspio dobiti skrbništvo i doveo me da živim s njim, ispričala je
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Čudne' stvari u video pozivima koje bismo svi trebali znati...

Neimenovana mlada žena opisala je svoje odrastanje na Facebook stranici 'Humans of New York' pod hashtagom #quarantinestories (priče iz karantene). Kaže kako joj je maćeha bila toliko divna i brižna da ju nema srca zvati 'maćeha', već je ona za nju jedina majka koju je ikada imala.

Ovo je njezina ispovijest:

Živjela sam sa biološkom majkom u Moskvi do svoje devete godine. Bila je to vrlo ogorčena žena. Sjećam se da sam je voljela usprkos mračnim trenucima koje je imala, ali ona je mene zanemarivala. I bila je nasilna. Na kraju je moj otac uspio na sudu dobiti skrbništvo i doveo me da živim s njim.

To mi je bio prvo putovanje avionom i bila sam jako fascinirana. Kada sam došla u njegov stan, imala sam svoju spavaću sobu. Dvije male plišane pčelice su sjedile na stoliću - majka pčela i beba pčela. One su bile poklon za mene od očeve žene Elene, čuvam ih i dan danas.

Elenu zovem svojom 'majkom' jer mi se ne sviđa riječ 'maćeha', to nije dovoljno. Ona je imala toliko strpljenja sa mnom, iako sam bila problematično dijete. Bila sam tiha, uglavnom sam se držala po strani.

Tijekom te prve godine sam je toliko puta ugrizla da je morala nositi duge rukave. Ali, ona, moja majka, nikad nije bila neprijateljski orijentirana prema meni, nikad nasilna, nikad, nikad nasilna. Čak i kad se naljutila, uvijek sam se osjećala kao da sam vrijedno ljudsko biće.

Naša dvadeseta godišnjica bila je 2. travnja ove godine. Ona je bila tu za mene u boli i tuzi. Bila je pokraj mene u svim velikim životnim trenucima. Sve što sam ikada dobila od nje je ljubav. Ona, moja majka, mi ne govori puno o svojem životu prije mene. Znam da je oduvijek htjela biti mama, ali se udala za mog oca prekasno da bi začela. Kad god je upitam o tome, ona ne želi govoriti o detaljima. Samo mi kaže da sam ja jedino dijete koje joj treba.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zašto nas psi ližu? Stručnjaci dekodirali što nam time govore

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lovac_u_mutnom 21.04.2020.

    Moj punac i punica su bili udomili 3 dece (brat i dve sestre). Najmladja je kasnije usvojena a brat i druga sestra su ostali do 18 godine. Svi su u kontaktu sa punicom (punac je nazalost umro) dok za roditelje ne zele ni cuti a kamoli videti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare