To je to što me zanima!

Istra je u Top 10 najpoželjnijih destinacija za Dan zaljubljenih

National Geographic Traveller stavio je "Hrvatsku Toskanu" na 8. mjesto. Na prvom mjestu je Post Ranch Inn u Kaliforniji, a na zadnjem zaljev Ha Long u Vijetnamu
Vidi originalni članak

Istarski poluotok je jedno od deset najromantičnijih odredišta za Dan zaljubljenih, po izboru portala National Geographic Traveller.

"Hrvatska Toskana", kako je naziva ovaj portal,  zauzela je osmo mjesto ljestvice. U kratkom opisu se navodi da je  Istra poznata i kao mjesto na kojem se isprepleću brežuljci i doline, žitna polja, vinogradi i maslinici. Najbolji pogled na Istru i njene ljepote, zaljubljeni će imati odluče li se na vožnju balonom.

Na prvom mjestu te liste je Post Ranch Inn u Kaliforniji, dok je na zadnjem desetom zaljev Ha Long u Vijetnamu, a osim hrvatske Istre na osmom mjestu, od europskih se destinacija tu još našao Eiffelov toranj u Parizu (na 6. mjestu), tzv. the Lover’s Walk (Via Dell’Amore) u talijanskom Cinque Terre (7. mjesto). 

Među europskim destinacijama najbolje su plasirani Velika Britanija odnosno prijedlog vožnje britanskim vlakovima Pullman (4. mjesto) te hotel Kakslauttanen u Saariselki u Finskoj (5. mjesto).



Idi na 24sata

Komentari 51

  • marin.0202 20.02.2014.

    SDuper i kad dodjes u Istru ili opcenito na Jadran za Valentinovo 90% kapaciteta je zatvoreno

  • xnxx1 15.02.2014.

    tragično je jedino to što je jedan amsterdam za 100% skuplji od nas- a nudi buku, pljugu i noćne klubove, od odmora ni "O". nije mi žao vratit pare koje su nam dali, ali mislim da ne vrijedi onoliko koliko smatraju, dapače radije sam za to da novci ostanu u zemlji- što bih i učinila da ne moram državi plaćat porez na nešto što njima ide u džep, al ok to samo ja mislim tako da.. idući put dajem novce Hrvatskoj kad bude bila fer prema građanima, dakle nikad.

  • denis-zg 15.02.2014.

    Da je Istra na kraju svijeta otišao bi tamo zbog nje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare