To je to što me zanima!

Iz ogromne kuće preselili su u minijaturnu na kotačima: 'Sad smo napokon slobodni i sretni'

Kažu kako su ih poznanici pa čak i obitelj gledali u čudu kad su im rekli da idu živjeti u malu mobilnu kuću, nije im bilo jasno zašto bi to netko uopće želio. Ali, oni su vrlo sretni
Vidi originalni članak

Robert i Julia sjedili su u svojoj velikoj kući od 460 četvornih metara i gledali emisiju o ljudima koji su odlučili živjeti u minijaturnim, mobilnim domovima.

Pogledali su se i rekli: 'I mi to možemo', i tako se sve počelo. Upisali su tečaj kako bi naučili napraviti svoju kućicu iz snova. Uspjeli su u tome.

Iz velike kuće preselili su u malu od nekih 27 četvornih metara koju vuče kamion. Kad putuju od lokacije do lokacije, na kamion smjeste i mali auto. Ovakvim načinom života su oduševljeni.

Kažu kako su ih poznanici pa čak i obitelj gledali u čudu kad su im rekli da idu živjeti u malu mobilnu kuću, nije im bilo jasno zašto bi to netko uopće želio. Neki su se čak komentirali kako su se na neki način srozali zbog te odluke, kao da nazaduju u životu, a ne napreduju.

Većina ljudi pogrešno povezuje veličinu doma sa uspjehom u životu i srećom. Robert i Julia to ne gledaju tako. Oni su ovako sretniji i ispunjeniji. Imaju više nego dovoljno svega za život, a san im je oduvijek bio živjeti na cesti, u pokretu.

Pogledajte njihov minijaturni dom i u videu:

.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare