To je to što me zanima!

Izgubila je 22 kilograma, a nije ni jednom kročila u teretanu

Usredotočuje se jesti cjelovitu, zdravu hranu s naglaskom na opcije prepune proteina poput piletine, govedine i kikiriki maslaca. Ipak, još uvijek uspijeva uživati ​​u namirnicama koje baš i nisu zdrave
Vidi originalni članak

Angel Bowyer (22) počela se debljati zbog svojih loših prehrambenih navika. Njena prehrana sastojala se uglavnom od brze hrane. U dvije godine nije pojela ništa zeleno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, prije tri godine Angel je odlučila promijeniti svoj životni stil i usredotočiti se na kondiciju. Nažalost, previše je bila uplašena da bi krenula u teretanu, pa je vježbala samo na otvorenom i u kući. 

Unatoč tome, Angel je postigla odlične rezultate radeći HIIT treninge i vježbe s tjelesnom težinom. Izgubila je 22 kilograma i to bez teretane.

- Počela sam polako s jednim treningom tjedno i polako sam ih povećavala. Počela sam vježbati pet puta tjedno. Također sam pretraživala i čitala članke u časopisima o vježbama u teretani i pratila ih kako bih stvorila one koje mi odgovaraju - rekla je Angel.

Sada se Angel može pohvaliti sa 106.000 sljedbenika na Instagramu, gdje pokazuje svoju impresivnu novu tjelesnu građu i dijeli savjete za vježbanje. 

Danas Angel ne strahuje od teretane i bez problema odlazi tamo vježbati. 

Ona na društvenim mrežama ne pokazuje samo svoje tijelo, već i želi potaknuti druge da uvrste zdrave namirnice u svoj jelovnik.

Fokusirana je na zdravu prehranu s puno proteina poput piletine, govedine i kikiriki maslaca. No i dalje uživa ​​u namirnicama koje baš i nisu zdrave, poput sladoleda.

Za one koji su zainteresirani za obnavljanje vlastite prehrane, ona preporučuje da počnete tražiti zdrave alternative omiljenoj hrani i polako ih uvrštavati u svoj prehrambeni plan.

- Polako. Mali koraci su bitni - savjetuje Angel, piše Fox News.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 22.09.2020.

    Treba hranu zamjeniti s se*som i sigurno mršaviš tri kile dnevno .

  • Provokator2322 21.09.2020.

    Ma vidi čuda! Kad se prestaneš prežderavati gubiš kilograme, ma nije moguće.

  • 5FDP 21.09.2020.

    Točno - manje žderanja, kila idu dole, džabe ti teretana i vježbanje. Ali - maslac od kikirikija ??? Odvratno i prekalorično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare